Odjavi se in se prijavi nazaj. Pri meni je delovalo.Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Pozdravljeni
Imam probleme z gledanjem D3GO. Ko želim gledati oddajo mi napiše da nisem naročen npr. na SLO1 (tako piše za vse programe). Probal s FF, Chrome, IE, Edge...Grem gledati na Moj Telemach in mi piše, da nimam registrirane nobene naprave???
Mi lahko kdo prosim razloži, kako naj registriram kakšno napravo, če pa mi ne pusti?
Hvala
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Ocitno se jim balina...
Paket CUTV na poloznici 0,50€, ceprav niti nimam naprave, s katero bi to uporabljal. Na portalu je res vkljucena, ampak s ceno 0€. Poleg tega mi pise, da imam znizano ceno paketa, na poloznici je znesek cisto drugacen...
Citat:
Uporabnik bizkit pravi:
Ja, je Samsung TV. Kupljen dva meseca nazaj, in do zdaj je kazal samo slovenske podnapise!
Citat:
Uporabnik danilo pravi:
Očitno so na telemachu spet nekaj čarali po kanalih, tudi meni na samsungu na nekaterih kanalih predvaja jugo podnapise namesto slo... bo potrebno spet težit na tehnično podporo, da dajo slo podnapise na prvo mesto..![]()
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Kaj pa je sedaj Telemach nekaj čudnega vklopil, se zdi, kot program na zahtevo. Imam TOP Panasonika letnik 2014 in ko grem iz drugega programa na TV SLO 1 HD mi napiše pritisnite rdeč gumb za več informacij, pritisnem se pa pojavi pasica spodaj na nekje 1/3 zaslona RTV 4 , potem pa gumbi o oddaji, arhiv, spored, novice in radio.
In ja grem na Arhiv in mi prikazuje linke do ene cca vsaj 200 oddaj iz Slo 1, če kliknem deluje vse v nulo, celo piše gor HD ?????
Kdo ve kaj je to, video na zahtevo ali kaj. Plačal nisem nič, dodatnega niti ogleda vsebin za 3 dni nazaj nimam, nimam niti nobene dodatne škatle, tudi nastavljal nisem nič, samo se je pojavilo, cca 14 dni nazaj .... Je pa Tv priklopljen na net samo mislim, da ne gre tam čez .... no tudi nič nisem nastavljal na tv ju. Je pa to samo na SLO 1 HD kanalu.
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Kaj pa je sedaj Telemach nekaj čudnega vklopil, se zdi, kot program na zahtevo. Imam TOP Panasonika letnik 2014 in ko grem iz drugega programa na TV SLO 1 HD mi napiše pritisnite rdeč gumb za več informacij, pritisnem se pa pojavi pasica spodaj na nekje 1/3 zaslona RTV 4 , potem pa gumbi o oddaji, arhiv, spored, novice in radio.
In ja grem na Arhiv in mi prikazuje linke do ene cca vsaj 200 oddaj iz Slo 1, če kliknem deluje vse v nulo, celo piše gor HD ?????
Kdo ve kaj je to, video na zahtevo ali kaj. Plačal nisem nič, dodatnega niti ogleda vsebin za 3 dni nazaj nimam, nimam niti nobene dodatne škatle, tudi nastavljal nisem nič, samo se je pojavilo, cca 14 dni nazaj .... Je pa Tv priklopljen na net samo mislim, da ne gre tam čez .... no tudi nič nisem nastavljal na tv ju. Je pa to samo na SLO 1 HD kanalu.