Bo treba biti pozoren na naslednje položnice, ker kakšno štalo imajo tukaj se ne bi čudil da bo tudi pri zaračunavanju storitev tako

Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
na coaxu ziher ne![]()
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Em kvečjemu download pred časom. Osnova je zdaj 25/1...
Ampak gremo kmalu vstran, če bo le bakrena parica fraj...
Citat:
Uporabnik sade pravi:
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
na coaxu ziher ne![]()
To ne , so pa verjetn edini v Sloveniji , ki na gponu ponujajo razmerje 1:1!! Pa itak so vsi paketi na optiki mal nad oglaševano hitrostjo! Tole je 150/150
![]()
Citat:
Uporabnik nemenabijat pravi:
Citat:
Uporabnik sade pravi:
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
na coaxu ziher ne![]()
To ne , so pa verjetn edini v Sloveniji , ki na gponu ponujajo razmerje 1:1!! Pa itak so vsi paketi na optiki mal nad oglaševano hitrostjo! Tole je 150/150
![]()
Imam paket 120/120 na optiki, pa mi zadnje cajte laufa 160/160. Zaenkrat sem kar zadovoljen.![]()
Gold paketi sigurno ne, po moje, da je za telekom optiko d3i optika mix...Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Tile optika paketi so tudi preko Telekom Optike ali ne? Nokjer na predstavitvi paketov to napisano...
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Em, kako pa lahka to preverim prej, preden grem na T-2. Ker oni dajo povpraševanje, če je fraj...na 1300m mislim, da bi moral bit normalen signal, da ne bo preveč šahovnice...
Citat:
Uporabnik sade pravi:
Citat:
Uporabnik nemenabijat pravi:
Citat:
Uporabnik sade pravi:
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
na coaxu ziher ne![]()
![]()
Imam paket 120/120 na optiki, pa mi zadnje cajte laufa 160/160. Zaenkrat sem kar zadovoljen.![]()
Ti maš zdej paket 150/150 zato, ker so se hitrosti lani dvignale 120/120 je zdej 150/150 , mal več je pa itak zmeri pr telemachu, vsaj na optiki ( medtem ko lahka na odstopanja navzgor pr t-2 in telekomu kolker je men znano pozabiš oz. so glih navzdol.... )
BTW: na 194 MHz QAM 256 je testno od prejšnjega tedna AMC HD!!
Analogni radio je tudi pri nas. Ene radijske komponente (glasbeni stolpi) imajo coax vhod, vklopiš not tv kabel in imaš vse radijske postaje. - Vsaj tako je bilo pri meni na telemachu 10 let nazaj ko sem to prakticiral.Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Že v bosni in srbiji ima Telemach več uploada na coaxu. Pa tam dol tud imajo analogni radio. Al majo oni posebi coax potegjen za radio ?