Telemach!!!

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.072
1.667
113
Hvala za info, kolikor sem sedaj pridobil informacij na različnih koncih mi je večina svetovala D3 sprejemnik...glede nato da ima moj TV kar "zakomplicirano" zelo zamudno prestavljanje programov, bi z kartico pač imel veliko dela :( hvala za odgovor, jih bom poklical da kar D3 sprejemnik prinesejo...
pa reči tehniku naj ti da še en rezervni napajalnik. Ko bo že tam. Ponavadi jih imajo na tone v avtu.

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.937
4.081
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
pa reči tehniku naj ti da še en rezervni napajalnik. Ko bo že tam. Ponavadi jih imajo na tone v avtu.

Pa naj ti nastavi, da lahko z D3 daljincem tudi ugašaš in prižigaš TV. Meni je. Edino, kar je bilo potrebno, je bilo, da sem čisto zgoraj na daljincu kliknil levo, potem desno (se ne spomnim več, kaj je bilo TV, kaj pa D3) in je zadeva delala. Daljinc od TVja pa je lepo bil v predalu...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.668
872
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pa naj ti nastavi, da lahko z D3 daljincem tudi ugašaš in prižigaš TV. Meni je. Edino, kar je bilo potrebno, je bilo, da sem čisto zgoraj na daljincu kliknil levo, potem desno (se ne spomnim več, kaj je bilo TV, kaj pa D3) in je zadeva delala. Daljinc od TVja pa je lepo bil v predalu...
To si lahko sam nastimas... samo navodila od daljinca vzemi v roke ;)

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.072
1.667
113
No, s tem bi se le s težavo strinjal.Če je reklamacija sprejeta, potem se izda nalog na tehnika kateri mora v 24 urah rešiti stvar.Zakaj pa misliš da tehniki delajo pri Telemachu petek in svetek, vsak dan (vsaj na Gorenjskem je tako).Dela se v soboto, nedeljo in praznikih (1. i 2. januar, 8.februar, 25.junij itn.), vsak k.rčev dan, tudi ko so vse štacune zaprte in ves folk doma Telemachovi serviserji opravljajo svoje delo.

Tudi Jugoslavija je bila nekoč.

sandbaky

Fizikalc
31. dec 2019
222
27
28
Zanima me, če na paketu EON Light vzamem EON smart box, a mi ostale licenda za EON smart TV apk ??? saj bi na enem TV-ju imel EON smart box, na drugem pa bi imel nameščeno aplikacijo EON smart TV.

frog55

Fizikalc
23. apr 2010
328
105
43
Zanima me, če na paketu EON Light vzamem EON smart box, a mi ostale licenda za EON smart TV apk ??? saj bi na enem TV-ju imel EON smart box, na drugem pa bi imel nameščeno aplikacijo EON smart TV.
Aplikacija ti ostane. Moraš pa doplačat za EON smart box, ker v paketu dobiš v osnovi ali CAM modul s kartico ali D3 sprejemnik.

tin01

Fizikalc
31. okt 2007
453
22
28
Problem : Instaliral EON na Android box - po težavah s prijavo je ta uspela.
Edino kar me zelo moti, da daljinec android box-a deluje samo v načinu "miška"
Meniji se ne dajo izbrati (gor, dol, levo in desno tipke na daljincu nič ne naredijo).
Obstaja kakšna rešitev oz. kakšna nastavitev. Ostalo na boxu dela bp.

Hvala

T

sandbaky

Fizikalc
31. dec 2019
222
27
28
Meniji se ne dajo izbrati (gor, dol, levo in desno tipke na daljincu nič ne naredijo).

Hvala

T
Rabiš drugega daljinca in potem vse Špila kot na originalnem eon boxu....

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.413
486
83
::1/128

Hvala

T
Tako kot že neštetokrat omenjeno, imajo te boxi gor Android torej mobilni os namenjen tablicam in telefon z zaslonom občutljivim na dotik, zato tudi iz storea dobiš mobilno verzijo EONa in ne tisto, ki ima uporabniški vmesnik prilogojen za TV (verzijo za Android TV).

Če imaš fraj licenco za smart tv (odvisno od paketa dobiš običjno 1 ali 2), lahko probaš sidelodat Smart TV verzijo, ki se upravlja z dalincem. Nekaterim deluje tudi na Androidu, ni pa neke garancije oziroma uradne podpore.