Telemach!!!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.452
7.253
113
Citat:
Uporabnik ant pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pa misliš da ta paket ni novi?

Gold Trojka Extra Optika
Datum aktivacije: 06. apr. 2016

skopirano iz moj.telemach.net
smile-1.gif

EDIT: ok zdaj pa gre, očitno je bil prej portal preobremenjen

Kakor se spomnim imaš ti tudi Philips 2015 serijo tv. Ali ti EON deluje na tem tv sedaj in kako tekoče je delovanje?

Danes usposobil zadevo, zgleda dela. interface je hudo počasen, kanali pa kar hitri

hdx

Guru
1. jun 2011
1.560
2.268
113
Ne morem se prijavit, ker ne zagrabi moj telemach geslo in tudi d3go geslo ne. Še kdo s tako težavo?

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.409
484
83
::1/128
Citat:
Uporabnik hdx pravi:
Ne morem se prijavit, ker ne zagrabi moj telemach geslo in tudi d3go geslo ne. Še kdo s tako težavo?
Pojdi na moj telemach in si spremeni geslo, tako se ti bosta ponastavili obe gesli tako za portal kot EON.

sade

Pripravnik
18. mar 2010
84
1
8
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik ant pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pa misliš da ta paket ni novi?

Gold Trojka Extra Optika
Datum aktivacije: 06. apr. 2016

skopirano iz moj.telemach.net
smile-1.gif

EDIT: ok zdaj pa gre, očitno je bil prej portal preobremenjen

Kakor se spomnim imaš ti tudi Philips 2015 serijo tv. Ali ti EON deluje na tem tv sedaj in kako tekoče je delovanje?

Danes usposobil zadevo, zgleda dela. interface je hudo počasen, kanali pa kar hitri
Kaj v interface-u ti je počasno?? Kanali pa niso kar hitri , ampak ULTRA hitri, se preklaplajo takoj, tudi na mobilni aplikaciji jih s potegom dobesedno "listas" takoj preklopi.... Niti mal čakanja al pa zamika!
To maš ti neke težave.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.409
484
83
Verjetno je precej odvisno od zmogljivosti televizorja. Sem sprobal na vstopnem modelu Samsunga letnik 2016 in dela recimo počasneje kot na našem Sonyu, čeprav je starejši (letnik 2015), vendar je višji rang. Je pa na obeh čisto uporabno in za moje pojme bolj praktično kot box. Predvsem se pozna razlika v hitrosti v tistem glavnem meniju, kjer so vsi kanali in vodič. To bi lahko tudi na Sonyu delalo še malo hitreje. Pri predvajanju na nobenem nisem opazil težav pa tudi tist meni, ki se spodaj odpre je čist ok na obeh (na Sonyu malenkost bolj odziven), prevrtavanje na obeh BP. Vrjetno tudi zato priporočajo novejše televizorje (letnik 2017), vrjetno pa je tudi tu razlika med nekimi vstopnimi in high-end modeli.

hdx

Guru
1. jun 2011
1.560
2.268
113
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Citat:
Uporabnik hdx pravi:
Pojdi na moj telemach in si spremeni geslo, tako se ti bosta ponastavili obe gesli tako za portal kot EON.

Hvala sedaj pa dela
zmaga.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.629
992
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Meni pa EON sploh ne deluje, če hočem, gledat na Pc-ju...lahko sicer scrolam med programi, vse OK, ko pa kliknem za ogled pa samo tema..z drugim brkljalnikom še nisem probal, ker že imam registriranih 5 naprav.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.629
992
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Meni pa EON sploh ne deluje, če hočem, gledat na PC-ju...lahko sicer scrolam med programi, vse OK, ko pa kliknem za ogled pa samo tema..z drugim brkljalnikom še nisem probal, ker že imam registriranih 5 naprav.

eh..z mozillo je isto tema..na Laptopu mi dela OK na chromu, na kišti nikakor..
rolleyes-1.gif

dzoni2k2

Pripravnik
3. avg 2013
62
1
8
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Meni pa EON sploh ne deluje, če hočem, gledat na Pc-ju...lahko sicer scrolam med programi, vse OK, ko pa kliknem za ogled pa samo tema..z drugim brkljalnikom še nisem probal, ker že imam registriranih 5 naprav.

Kar neki nas ma enak problem. Določen PC nikakor ne dela (poskusu tut različne OS v VM). In domnevam, da imamo vsi podoben, če ne enak response header:

HTTP/1.1 403 Forbidden
Server: nginx
Date: Thu, 07 Sep 2017 23:28:45 GMT
Content-Type: text/html;charset=utf-8
Content-Length: 63
Connection: keep-alive
Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate
Expires: 0
Pragma: no-cache
X-Mnd-Stream-Denied-Code: 1500
X-Mnd-Stream-Denied-Confirm-Action: OK
X-Mnd-Stream-Denied-Log: Initialization vector 124m4YQ34xLjiB5YxmmVig already used 3 times for user 4hecax8wm06hjsn, denying access
X-Mnd-Stream-Denied-Message: UHJpIHByZWplbXUgc2lnbmFsYSBqZSBwcmnFoWxvIGRvIG5hcGFrZS4=
X-Mnd-Stream-Denied-Refresh-Subscription-Once-On-Fail: false
X-Mnd-Stream-Denied-Retry-Timestamp: 0
X-Mnd-Stream-Denied-Try-Next-Server: true

Po novem je Telemach tudi onemogoču neomejeno odstranjevanje naprav. Tko da si niti ne upam več eksperimentirat.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.452
7.253
113
Je to samo pri meni, ko uporabljam nepodprt TV, ali res ni večkanalnega izhoda preko EON?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.629
992
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik dzoni2k2 pravi:
Citat:
Uporabnik Janch pravi:

Kar neki nas ma enak problem. Določen PC nikakor ne dela (poskusu tut različne OS v VM). In domnevam, da imamo vsi podoben, če ne enak response header:

HTTP/1.1 403 Forbidden
Server: nginx
Date: Thu, 07 Sep 2017 23:28:45 GMT
Content-Type: text/html;charset=utf-8
Content-Length: 63
Connection: keep-alive
Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate
Expires: 0
Pragma: no-cache
X-Mnd-Stream-Denied-Code: 1500
X-Mnd-Stream-Denied-Confirm-Action: OK
X-Mnd-Stream-Denied-Log: Initialization vector 124m4YQ34xLjiB5YxmmVig already used 3 times for user 4hecax8wm06hjsn, denying access
X-Mnd-Stream-Denied-Message: UHJpIHByZWplbXUgc2lnbmFsYSBqZSBwcmnFoWxvIGRvIG5hcGFrZS4=
X-Mnd-Stream-Denied-Refresh-Subscription-Once-On-Fail: false
X-Mnd-Stream-Denied-Retry-Timestamp: 0
X-Mnd-Stream-Denied-Try-Next-Server: true

Po novem je Telemach tudi onemogoču neomejeno odstranjevanje naprav. Tko da si niti ne upam več eksperimentirat.

Evo danes pa dela, brez da bi kaj spreminjal. Upam, da tako tudi ostane
rolleyes-1.gif

bratusm

Fizikalc
29. jan 2014
615
38
28
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Meni pa EON sploh ne deluje, če hočem, gledat na PC-ju...lahko sicer scrolam med programi, vse OK, ko pa kliknem za ogled pa samo tema..z drugim brkljalnikom še nisem probal, ker že imam registriranih 5 naprav.

eh..z mozillo je isto tema..na Laptopu mi dela OK na chromu, na kišti nikakor..
rolleyes-1.gif

Pri meni na PCju (Win 7 Ultimate x64):
- Chrome: brskam med programi, tema, ko hočem gledat
- Firefox: brskam med programi, tema, ko hočem gledat
- IExplorer: zatemni cel ekran, napis "loading..." in tako je do nezavesti...

Spremenil geslo na Moj Telemach, vse OK, geslo sprejme...
Na Moj Telemach vidim prijavljene vse tri...
Kaka ideja? Ja, vem, klicat jih, pa...

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.409
484
83
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Kako pa se nastavijo priljubljeni tv programi? Nekak ne najdem nikjer opcije
Programi -> ikona televizorja zgoraj levo, kjer imaš potem različne privzete sezname (VSI, OTROŠKI, HD, ...) -> Uredi -> + NOV SENZAM > vpišeš ime seznama in poklikaš katere kanale želiš imeti na seznamu, lahko jih pa tudi vlečeš gor in dol, da jih spraviš v željen vrstni red.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.409
484
83
Sem danes inštaliral EON še pri stricu na Philipsa letnik 2016 (točnega modela ne vem) in dela še malenkost bolj odzivno kot na našem Sonyu.

hitclub

Zelenc'
11. sep 2017
1
0
1
Tudi meni na 3 različnih ANDROID BOX ih ne dela. Lahko se logiram in vidim osnovno stran. Pri ikonah ki so spodaj delujejo ZGOLJ MOJE VSEBINE in DOMOV. Ne morem izbrati PROGRAMOV, VIDEOKLUB ali NASTAVITVE. Do gledanja TV lahko pridem na način , da na prvi strani so pod glavno sliko programi v rubriki NA SPOREDU . Kliknem na en program in ta se mi odpre. Potem imam ob strani ve ostale programe ki delujejo. KATASTROFA !!!