Citat:
Uporabnik tratnjak pravi:
ima se kdo tezavo, da na paketu gold trojka extra nima dodane sploh nobene naprave, ko pa hoce dodat smart tv pa javi:
Z uporabniškim računom ste povezali največje dovoljeno število naprav. Če želite izbrano napravo povezati s tem uporabniškim računom, morate odstraniti eno od že povezanih naprav.
pa ni nikjer nobene naprave za odstranit?
Citat:
Uporabnik _jfk_ pravi:
Enak paket, pa št. naprav 0/0![]()
Sem klical na support, pa ni tam znal nič pomagati oz ni delovalo nič od njegovih predlogov. Tako da je javil naprej na višjo inštanco (tako mi je sam rekel), da pogledajo, zakaj ni vklopljeno na mojem paketu.
Sedaj čakam.
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Danes uspel sprobat EON na Samsungu UE49KU6710 (2016) in je kr kul. Streami delujejo BP čeprav je TV na WiFiju. Ko skačeš po EPGju se malo pozna, da TV ni najhitrejši (tudi po drugih menijih izven EONa ni, ker je bolj low end model), drugače pa zaenkrat dobro kaže. Dosti lažje je prevravat naprej/nazaj (in preskakovat reklame) kot prej na boxu, predvsem je pa kul, da lahko za nazaj gledaš vse HD kanale ne samo določenih in da ne rabiš tiste ekstra kište s svojim dalincem. Morem še doma na Sonyu z Android TV probat.![]()
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Optični paketi niso aktualni?
https://telemach.si/paketi/paketi-v-kabelskem-omrezju-telemach
še neko akcijo imajo...
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pa misliš da ta paket ni novi?
Gold Trojka Extra Optika
Datum aktivacije: 06. apr. 2016
skopirano iz moj.telemach.net![]()
EDIT: ok zdaj pa gre, očitno je bil prej portal preobremenjen
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pa misliš da ta paket ni novi?
Gold Trojka Extra Optika
Datum aktivacije: 06. apr. 2016
skopirano iz moj.telemach.net![]()
EDIT: ok zdaj pa gre, očitno je bil prej portal preobremenjen
Imaš slučajno vklopljen kak incognito mode/private browsing ali kak drug tracking protection, ki bi lahko preprečeval appu, da tvoj brskalnik enako prepozna ob naslednjem obisku?Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Vsakokrat, ko se prijavim v EON z enim in istim računalnikom, mi doda novo napravo![]()