Telemach!!!

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.629
992
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Fino dela, sem lahko danes košarko gledal na telefonu v službi
tongue-1.gif

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
ima se kdo tezavo, da na paketu gold trojka extra nima dodane sploh nobene naprave, ko pa hoce dodat smart tv pa javi:
Z uporabniškim računom ste povezali največje dovoljeno število naprav. Če želite izbrano napravo povezati s tem uporabniškim računom, morate odstraniti eno od že povezanih naprav.

pa ni nikjer nobene naprave za odstranit?

_jfk_

Fizikalc
23. jul 2007
163
26
28
Citat:
Uporabnik tratnjak pravi:
ima se kdo tezavo, da na paketu gold trojka extra nima dodane sploh nobene naprave, ko pa hoce dodat smart tv pa javi:
Z uporabniškim računom ste povezali največje dovoljeno število naprav. Če želite izbrano napravo povezati s tem uporabniškim računom, morate odstraniti eno od že povezanih naprav.

pa ni nikjer nobene naprave za odstranit?

Enak paket, pa št. naprav 0/0
confused-1.gif

Sem klical na support, pa ni tam znal nič pomagati oz ni delovalo nič od njegovih predlogov. Tako da je javil naprej na višjo inštanco (tako mi je sam rekel), da pogledajo, zakaj ni vklopljeno na mojem paketu.
Sedaj čakam.

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik _jfk_ pravi:
Enak paket, pa št. naprav 0/0
confused-1.gif

Sem klical na support, pa ni tam znal nič pomagati oz ni delovalo nič od njegovih predlogov. Tako da je javil naprej na višjo inštanco (tako mi je sam rekel), da pogledajo, zakaj ni vklopljeno na mojem paketu.
Sedaj čakam.

enako tukaj. Ocitno niti to niso ok uredili. Mogoče, ker imam več storitev povezanih pa ne znajo prav locirat.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.409
484
83
::1/128
Danes uspel sprobat EON na Samsungu UE49KU6710 (2016) in je kr kul. Streami delujejo BP čeprav je TV na WiFiju. Ko skačeš po EPGju se malo pozna, da TV ni najhitrejši (tudi po drugih menijih izven EONa ni, ker je bolj low end model), drugače pa zaenkrat dobro kaže. Dosti lažje je prevravat naprej/nazaj (in preskakovat reklame
smile-1.gif
) kot prej na boxu, predvsem je pa kul, da lahko za nazaj gledaš vse HD kanale ne samo določenih in da ne rabiš tiste ekstra kište s svojim dalincem. Morem še doma na Sonyu z Android TV probat.

sade

Pripravnik
18. mar 2010
84
1
8
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Danes uspel sprobat EON na Samsungu UE49KU6710 (2016) in je kr kul. Streami delujejo BP čeprav je TV na WiFiju. Ko skačeš po EPGju se malo pozna, da TV ni najhitrejši (tudi po drugih menijih izven EONa ni, ker je bolj low end model), drugače pa zaenkrat dobro kaže. Dosti lažje je prevravat naprej/nazaj (in preskakovat reklame
smile-1.gif
) kot prej na boxu, predvsem je pa kul, da lahko za nazaj gledaš vse HD kanale ne samo določenih in da ne rabiš tiste ekstra kište s svojim dalincem. Morem še doma na Sonyu z Android TV probat.

Ja srečo maš samsungi delajo tudi vsi letniki 2016 ( čeprav je pisal samo letniki 2017), moj 2015 letnik , serija JU6400 tut TIZEN operacijski, pa itaq ne več, čeprav je baje vlka šansa , da naj bi blo tu na voljo....

Nazadnje urejeno:

header

Fizikalc
28. okt 2013
561
34
28
Ali se še komu na android boxu aplikacija EON sesuje takoj ko hočeš gledati katerikoli program?

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.409
484
83
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Optični paketi niso aktualni?

https://telemach.si/paketi/paketi-v-kabelskem-omrezju-telemach

še neko akcijo imajo...

Sodeč po cenikih, ki sem jih prilepil zgoraj, je v aktualnih optičnih paketih EON za SmartTV vključen v tadražja trojčka (tako kot na coaxu):
2608326-optika.png

Očitno na strani med paketi še niso posodobili. Na starem Gold Extra Optika, ki ga imaš ti, če prav razumem, EONa za SmartTV na žalost ni, če so podatki na ceniku pravi.
2608326-optika.png

Priponke

• 2608326-optika.png
    2608326-optika.png
    85,8 KB · Ogledi: 1.187

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.430
7.249
113
Pa misliš da ta paket ni novi?

Gold Trojka Extra Optika
Datum aktivacije: 06. apr. 2016

skopirano iz moj.telemach.net
smile-1.gif

EDIT: ok zdaj pa gre, očitno je bil prej portal preobremenjen

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.409
484
83
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Gold Trojka Extra Optika

smile-1.gif

Tale je ja
smile-1.gif
Prej sem razumel, da imaš Gold Extra Optika, ki pa je nek starejši paket in nima EON za SmartTV.

ant

Pripravnik
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Gold Trojka Extra Optika

smile-1.gif

Kakor se spomnim imaš ti tudi Philips 2015 serijo tv. Ali ti EON deluje na tem tv sedaj in kako tekoče je delovanje?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.430
7.249
113
zažene se mi, ampak dela mi ne, ker ne morem registrirati preko portala. Piše da bi naj lahko en smart tv aktiviral, ampak ko grem aktivirat javi napako, da sem že aktiviral maks število naprav, spodaj pa piše to

Največje število naprav, ki jih lahko povežete s storitvijo EON je: 0

tako da...še čakam
smile-1.gif

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.409
484
83
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Vsakokrat, ko se prijavim v EON z enim in istim računalnikom, mi doda novo napravo
stupid-1.gif
Imaš slučajno vklopljen kak incognito mode/private browsing ali kak drug tracking protection, ki bi lahko preprečeval appu, da tvoj brskalnik enako prepozna ob naslednjem obisku?

zakon

Guru
16. maj 2008
9.037
965
113
toti Maribor
Ne. Z vsemi brskalniki je isto. Na D3GO je pri vsaki napravi točno pisalo ID številko naprave. Tu sedaj ne piše nič. Na nobenem brsklaniku nisem spreminajl nič iz prehoda D3GO na EON . To imajo oni zgleda nekaj narobe.