Telemach!!!

22. jul 2007
14.010
1.998
113
124
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Android za telefone:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ug.eon.android&rdid=com.ug.eon.android

Android TV:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ug.eon.android.tv

Android TV app dela tudi za Philips Android TV 5.1
Na shieldu odpre aplikacijo
zmaga.gif

p.s. Vendar se jim je server od spletne strani obesil zaradi preveč prometa, tako da ne morem probat - povezat kodo
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.941
2.022
113
Kam se vpiše koda iz pametnega televizorja? Piše
"Prijavite se v svoj račun Moj Telemach in na strani EON v razdelku Televizija vpišite kodo ter jo potrdite. Vaš pametni televizor se bo samodejno povezal."
samo ne najdem nikjer. Hvala

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
mislim, da na Philips TV ne bo delalo.

v samem google play na TV ni opcije za instalacijo. Instaliral sem potem preko play.google.com
V home sem videl kako jo prenasa, prav tako je pisalo installing, ampak zdaj ko je koncalo pa je vec nikjer ne vidim.
Tudi pod downloaded apps ne, na play.google.com pa seveda pravi installed.

Ima to Philips zascito, da se ne morejo instalirat aplikacije, ki niso vidne na play aplikaciji al kje bi bla tezava?

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.409
484
83
::1/128
Citat:
Uporabnik seba44 pravi:
Kam se vpiše koda iz pametnega televizorja? Piše
"Prijavite se v svoj račun Moj Telemach in na strani EON v razdelku Televizija vpišite kodo ter jo potrdite. Vaš pametni televizor se bo samodejno povezal."
samo ne najdem nikjer. Hvala

moj.telemach.si -> TELEVIZIJA -> EON, potem imaš spodaj razdelek Aktivacija EON Smart TV aplikacije, kamor lahko vneseš avtorizacijsko kodo in potrdiš. Je pa res, da je naval in imajo nekaj težav s portalom. Meni se je odprlo po dveh refreshih.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.402
7.244
113
heh, nadzorna plošča kaže gold extra, eon pa piše da ni primernega paketa
smile-1.gif

mogoče kdaj drugič...

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.941
2.022
113
Nimam te opcije. Samo število povezanih naprav prikaže. Drugače mi je pa app namestil na Philips TV in odpre ga tudi, samo potem se mi ustavi pri tej kodi. Bom še poskušal, ko se naval umiri.

ps. Kaj je možno, da na silver paketu ni te možnosti za smart TV? Ker spodaj vidim reklamo in piše za gold extra ali premium? Na vseh drugih napravah drugače dela brez problema.

Nazadnje urejeno:

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.409
484
83
Citat:
Uporabnik seba44 pravi:
Nimam te opcije. Samo število povezanih naprav prikaže. Drugače mi je pa app namestil na Philips TV in odpre ga tudi, samo potem se mi ustavi pri tej kodi. Bom še poskušal, ko se naval umiri.

ps. Kaj je možno, da na silver paketu ni te možnosti za smart TV? Ker spodaj vidim reklamo in piše za gold extra ali premium? Na vseh drugih napravah drugače dela brez problema.

Sodeč po informacijah na njihovi strani, Gold Trojka Extra omogoča uporabo EON na 1 Smart TV-ju, Gold Trojka Premium na dveh, medtem ko Gold Trojka in Silver uporabe na Smart TV-ju ne vključujeta. Mobilni EON je druga stvar in je v vseh trojčkih na voljo za uporabo na 5ih napravah.

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
super so to naredli - imam gold extra optika in je poslovni paket in dejansko kolko vidim poslovn paket sploh nima te opcije :D

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.409
484
83
Citat:
Uporabnik tratnjak pravi:
super so to naredli - imam gold extra optika in je poslovni paket in dejansko kolko vidim poslovn paket sploh nima te opcije :D
A niso poslovni trojčki BIZ SMART in BIZ SMART FTTH? Kolikor vdim po ceniku, so med poslovnimi paketi samo te trojčki (BIZ) in tadražji vsebujejo tudi EON na Smart TV.

Je pa v ceniku običajnih paketov, ki niso več v prodaji, tudi GOLD EXTRA OPTIKA, vendar ne vključuje EON na SmartTV. Nima pa to po mojem nobene veze s tem, da bi bil poslovni paket (ker načeloma tudi ni, čeprav si ga vrjetno lahko vzel na firmo), ampak da tvoj paket (tudi če bi ga imel privat) tega pač ne vključuje.

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Citat:
A niso poslovni trojčki BIZ SMART in BIZ SMART FTTH? Kolikor vdim po ceniku, so med poslovnimi paketi samo te trojčki (BIZ) in tadražji vsebujejo tudi EON na Smart TV.

Je pa v ceniku običajnih paketov, ki niso več v prodaji, tudi GOLD EXTRA OPTIKA, vendar ne vključuje EON na SmartTV. Nima pa to po mojem nobene veze s tem, da bi bil poslovni paket (ker načeloma tudi ni, čeprav si ga vrjetno lahko vzel na firmo), ampak da tvoj paket (tudi če bi ga imel privat) tega pač ne vključuje.

to nisem nikjer najdel, samo stare cenike. Kje si to gledal?

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.409
484
83
Citat:
to nisem nikjer najdel, samo stare cenike. Kje si to gledal?

Na njihovi spletni strani tazadnji ceniki, ki so gor (Pomoč -> Dokumenti in ceniki -> Ceniki -> Ceniki fiksnih storitev):
- Cenik Telemach Solutions (veljavno od 1. 9. 2017)
- Cenik fiksnih storitev aktualnih paketov (veljavno od 1. 9. 2017)
- Cenik paketov, ki niso več v prodaji (veljavno od 1. 9. 2017)

Konkretno za tvoj paket v tazadnjem (Cenik paketov, ki niso več v prodaji).

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
Se komu ne dela prijava v eon? Sem probal z username in passwordom od moj telemach portala in javi napacne podatke?

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.409
484
83
Jaz imam geslo za EON drugačno, kot je za dostop do portala (z istim mailom), ker sem imel že prej aktiviran D3GO z drugačnim geslom.

Če nisi nikoli prej uporabljal D3GO in se na novo registriraš na moj.telemach.net, bo vrjetno enako kot za moj telemach (sklepam, glede na to, da te pri registraciji na eon.tv vrže na registracijo za moj telemach). V nasprotnem primeru bi jaz probal s starim geslom za D3GO. Če ga ne veš, bo pa vrjetno treba kontaktirat podporo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.402
7.244
113
Aja, šele zdaj videl. Torej gold extra optika ne vključuje eon? Kake finte pa so to
smile-1.gif