Telemach!!!

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Po mojih informacijah zelo natančno preverjajo kdo je bil že naročnik (včasih je veljala prekinitev 3 mesece - sedaj tega ni več), tudi povezane osebe (družina) ali zastopnike firme. Menda so v prejšnjih podobnih akcijah imeli popolno sranje glede tega.

Je pa ponudba 36€ za dve leti odlična.

Trenutni naročnik sem jaz (že 4 leta), ostali družinski člani pa še niso nikoli imeli telemacha.

Aja, v splošnih pogojih za tole akcijo piše, da mora miniti 3 mesece med prekinitvijo in novo naročnino.

Družina so povezane osebe - tako so meni razložili v headquater. Grem pa jutri še enkrat tja malo težit.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.824
2.858
113
še v SLO - ampak komaj
Naročilo ustreznega paketa morda?
tongue-1.gif

Podkušaj z odjavo in spremembo gesla na MojTelemach - in če še potem ne bo šlo: 080 2288.

Smajo

Fizikalc
15. maj 2012
556
34
28
hraše
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Naročilo ustreznega paketa morda?
tongue-1.gif

Podkušaj z odjavo in spremembo gesla na MojTelemach - in če še potem ne bo šlo: 080 2288.

Imamo paket gold trojka, menjal geslo 2x, tudi na 0802288 isti predlogi. Počakam kak dan nato pa spet na 0802288
467716-post_slo.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
9.037
956
113
toti Maribor
Hvala za izčrpen odgovor. Kable sem že potestiral, pa je enako. Drugi router 1Gb, pa nimam. Kaj port 113, ki je na routerju blokiran igra kako vlogo?

Gizmo

Pripravnik
26. feb 2008
74
0
6
meni so pred par leti naredili kot da sem nov naročnik, takrat smo iz analogne šaltal na gold trojko če se prav spomnim, pred tem je bila naročnik mama na istem naslovu sedaj pa sem jaz.......pa so me upoštevali kot novega naročnika.....

Nazadnje urejeno:

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik Smajo pravi:
Imamo paket gold trojka, koliko mobi naročnin za 4€ lahko skleneš.

Z enim fiksnim paketom lahko skleneš do 4 mobilne naročnine za nižjo ceno. Potrebna je vezava za 24 mesecev.

sass

Guru
1. sep 2007
5.264
914
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ja saj tako sem naredil, ampak upravljat ta vmesnik z airmouse nikakvo. Dobra stvar kodija je, da lahko upravljaš tudi s smernimi tipkami, kar v browserju ne gre. Ampak ok, bomo preživeli.
kakšna pa je kvaliteta slike pri tebi? jaz sem tudi naložil EON v kodi preko Chrome Launcher addon, pa je kvaliteta bolj v rangu SD. če bi že hotel gledati samo TV signal preko kodija, mi je še vedno bolj enostavna uporaba Live TV Serbia addon.
https://tutorial-iptv-xbmc.blogspot.si/2016/12/live-tv-serbia-kodi-addon-serbia-repo.html

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Citat:
Uporabnik Gizmo pravi:
meni so pred par leti naredili kot da sem nov naročnik, takrat smo iz analogne šaltal na gold trojko če se prav spomnim, pred tem je bila naročnik mama na istem naslovu sedaj pa sem jaz.......pa so me upoštevali kot novega naročnika.....

Še pri prejšnji akciji je to šlo, zdaj menda ne več.

ant

Pripravnik
Citat:
Uporabnik sass pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ja saj tako sem naredil, ampak upravljat ta vmesnik z airmouse nikakvo. Dobra stvar kodija je, da lahko upravljaš tudi s smernimi tipkami, kar v browserju ne gre. Ampak ok, bomo preživeli.
kakšna pa je kvaliteta slike pri tebi? jaz sem tudi naložil EON v kodi preko Chrome Launcher addon, pa je kvaliteta bolj v rangu SD. če bi že hotel gledati samo TV signal preko kodija, mi je še vedno bolj enostavna uporaba Live TV Serbia addon.
https://tutorial-iptv-xbmc.blogspot.si/2016/12/live-tv-serbia-kodi-addon-serbia-repo.html

Hvala za tale link TV Serbia. Uspel sem naložiti add on in deluje ok.
Naložil sem tudi Chrome Louncher, ki pa mi ne deluje. Napiše Chrome is missing, čeprav imam Chrome nameščen na tv.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.160
2.088
113
Kvaliteta slike na pcju je enaka kot na tv, ne opazim neke razlike. Me pa zanima če še ima kdo podoben problem pri ogledu za nazaj: ko izberem oddajo, je ta z 3 min zamikom. Manjka začetek. Na koncu pa potem gledaš 3 min naslednje oddaje. Vseskupaj je zamaknjeno.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.160
2.088
113
Aja to je klasičen problem in tako to pač je?? Jaz sem mislil da to spada pod rubriko porodni krči in bo kmalu odpravljeno

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.409
484
83
::1/128
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Aja to je klasičen problem in tako to pač je?? Jaz sem mislil da to spada pod rubriko porodni krči in bo kmalu odpravljeno
Hec je, ker v osnovi to ni problem ponudnika, ampak kanala, ki se ne drži sporeda (oziroma posreduje netočen spored), ponudnik pa pač posname, tako kot je na sporedu.

Lahko bi sicer "kanal" oziroma medijska hiša signalizirala točen začetek/konec oddaj, vendar bi se morali vrjetno nekako dogovoriti. Na analogni smo nekoč celo uporabljali VPS za videorekorderje, če danes obstaja podoben standarden način za signalizacijo na digitalni predvsem pa, če ga kanali dejansko uporabljajo, pa ne vem. No pa tudi ta signalizacija ne pomaga dosti, če signalizirajo (namerno ali nenamerno) narobe. Nekateri so v preteklosti celo namerno nagajali, ker jim te ogledi za nazaj pri operaterjih niso preveč všeč, saj potem težje tržijo svojo vsebine na zahtevo (kjer imajo pa itak ločene oddaje kot take in ni problemov z netočnim začetkom/koncem). Velikokrat se jim pa vrjetno kaj (predvsem prenosi v živo) ne izide v nulo in se spored nekoliko zamakne.

Zadeva še zdaleč ni enostavna. Da bi nekdo 24/7 ročno popravljal začetke in konce oddaj za 250 kanalov ni za pričakovati, software pa tudi ne vem, če je že tako daleč, da bi lahko dovolj ziher detektiral te zadeve, da bi se splačalo. Tako, da je na koncu vse odvisno od podatkov o začetkih in koncih oddaj, ki jih pač lahko dobijo od "kanalov".

22. jul 2007
14.039
2.024
113
124
Samo pa je v resnici žalostno, da je to delovalo že pred 30 leti, danes pri superduper tehnologiji se pa to ne da
bonk.gif

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Tehnologija je delovala tako pred 30 leti kot deluje sedaj, razlika je zgolj požrešnost ponudnikov kanalov, ki sedaj bolj šparajo in si privoščijo manj točne informacije.