Pa še ena stvar je: EVC očitno ne dela več samo za "pir in čevap". Imajo znanje in računajo zanj... Če delajo skrbno je to kar OK...že 4 mestna cifra je bizarna
Jaz sem uradni servis preko emaila prosil za ponudbo za menjavo olja v eat8 pa so mi nazaj odgovorili da je doživljensko in da se ne menjava.
Tako da daj kontakt prosim - hvala
Zaenkrat 40k, tok-tok, vse BP.Meni je pri 29k se začel kvariti. Točno ta dsg. Bodi pozoren na zvoke pri prestavljanju 2-3 ali 3-4.
Tako da srečno.
7 prestav. Redni servis sem delal na 40k in sem vprašal kaj me čaka naslednje leto, ko jih bo recimo 55k.Koliko prestav?
Olje zagotovo je, vwrjetno bo tudi mehatronika crknila (jurja + z delom).
A je 200 al pa 250 (manj verjetno)
Po nalepki s kodami v prtjazniku pa se takoj ugotovi kater menjalnik imaš.
Prvi naredil 62k, trenutni tudi bp. Pri obeh predvidena menjava olja na 60k kilometrov.Zaenkrat 40k, tok-tok, vse BP.
Evc ima urno postavkoPa še ena stvar je: EVC očitno ne dela več samo za "pir in čevap". Imajo znanje in računajo zanj... Če delajo skrbno je to kar OK...
Slivenec je Slovenec"In imamo slivenca ki mi je pri 160 zacel ropotat. Servis (menjava) 5mestna cifra, evc je zamenjal lezaje za 4mestno cifro."
Kaj je slivenec?Si lahko bolj konkreten, kolikšen je bil strošek, kateri avto, kakšne so bile težave? Je EVC tudi v praksi v redu servis?
meni so isto rekli za talismana z edc.Oprosti: moram se nasmejati
Izjava je tako debilna (brezbrižna?), da si človek včasih zaželi, da bi bil psihopat, ki uživa v je6anju ljudi v glavo... Npr. z:
-kaj ste pa po poklicu?
-pa imate tukaj kakšnega mehanika?
itn. Neverjetno... Vsi po vrsti so pa miljonarji samo zato, ker jim še ni uspelo zafukati firme, ki jo je leta '89 odprl (zdaj počasi že) njihov star foter... Še.