Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ne glede na idealisticne poglede, oldtimer (se posebaj "pravi" oldtimer, ne Yugo letnik 1984
) kot prvi avto odpade.
OK, ja, povecini zrejo bencin kot da imas doma naftno vrtino, ampak ce pustimo to ob strani - ko kaj crkne (in, trust me, na, recimo 1000km crkne vsakic kaj drugega
) je pa stala potem dele dobit - potem pa kaj... cakas 14 dni da pride iz UK/Nemcije?
Na-a. Odpade.
Ne prbijaj. Imam starodobnika z njim se veliko vozim sicer ne čisto vsak dan ampak skoraj vsak dan. Brez problema bil večkrat z njim tudi na na roadtripih po italiji, nemčiji......vsakič prevoženih cca 2000-2500km, mnogo izletov od 300-500km v eno smer... in še nikoli v življenju nisem ostal na cesti z nobenim avtom. Je pa res odvisno za kakšen starodobnik gre, razni made in yugoslavia in podobne karjole odpadejo, ali pa kakšni pretirano butični dragi izdelki, kakšni stari športni avtomobili in podobno, tisto res ni, da bi se vsakodnevno vozil ampak taki avtomobili tudi, ko so bili novi niso bili ravno primerni za daily car.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
olditemer je za ljubiteljstvo...
Res je! Ampak jaz sem ljubitelj vsak dan, tudi na poti v službo, kino, dopust ali shoping
Jaz nisem ljubitelj samo med vikendi na srečanjih.
Pa še ON topic:
Imam dva starodobnika z certifikatom in sem član SVAMZ. Vsako leto kadar podaljšam zavarovanje in registracijo pri sebi ne potrebujem ne članske izkaznice SVAMZa, ne certifikata. Dovolj je prometna v kateri je vpisano "Starodobnik".