Evo ti MiamiTorej miami je bilo pa kontra? Pia in nor nic posebnega, pac clean air prednost?
Evo ti MiamiTorej miami je bilo pa kontra? Pia in nor nic posebnega, pac clean air prednost?
Normalno. Za razliko od nevaspitanih nagljev...However, his dominant performance at Imola signalled a clear shift in public sentiment. Rather than hostility, the Dutch driver was met with cheers and admiration from a mainly Ferrari-supporting audience.
tudi vsi ostali bi "rinili" Maxa desno ven iz šikane (tudi sam Max ostale)... kar sicer sedaj velikokrat kaznujejo (vsaj MaxuSamo malo..max je šel po "idelani" liniji v prvi ovinek, pia je bil izven, ker je zapiral rusa, tu je velika razlika. sem pa prepričan, če bi bil namesto pia tu hamle, da bi prišlo do dotika, ali pa tudi če bi bil leklerk..bi izvedel isto kot je naredil potem albonu...
Če je Max na notranji itak vemo da tistega na zunanji zrine v pesek. Ni čudno, da je pri vseh nekih incidentih vedno on zravn.tudi vsi ostali bi "rinili" Maxa desno ven iz šikane (tudi sam Max ostale)... kar sicer sedaj velikokrat kaznujejo (vsaj Maxu) in upam, da tako (kaznovanje vseh!) ostane, da vidimo vnaprej dirkanje in ne potiskanje na rob ali zaletavanje v druge (Max po računalniško).
Drugace ti spremljas F1? Newey z avtom za to sezono bolj kot ne nima nic ampak besno rise avto za nova pravila. Ta sezona je za AM premostitvena, krneki. Sicer pa, res ga ne spremljam ampak kdaj je bil FA nazadnje v tockah sploh? Letos se ne spomnim - sem pa res ze v letih, ko me stm zapusca.