Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
ZKP že dolgo ni več, če politik degradira strokovnjake in dovoli zidarijo vsepovsod(nazadnje celo na/ob presihajočem Cerkniškem jezeru), bomo že verjeli politiki in jokali čez državo, da ne sanira škode, ki jo je povzrožila politika.
Uporabik pač ne rabi ZKP
Kako to mislis?
Da ti bolj poenostavim lokacijo.
Na pol poti do vrha Šmarne gore ne smem delat kleti ker sem na poplavnem območju. Spodaj v Tacnu jih pa lahko delajo..
Zadeva je bila politicno dolocena, cel breg je poplavno obmocje.
Na 5ha zemlje je bilo zazidljivo (poleg jurja m2 domacije) se 4m pas ob Mlinščici.
Ko sem jih vprasal ce lahko tja postavim hiso, so rekli da ne.
Vazno da je bilo zazidljiva in parcela posledicno za davke vredna 50x vec kot preostanek parcele..
Kako to mislis?
Da ti bolj poenostavim lokacijo.
Na pol poti do vrha Šmarne gore ne smem delat kleti ker sem na poplavnem območju. Spodaj v Tacnu jih pa lahko delajo..
Zadeva je bila politicno dolocena, cel breg je poplavno obmocje.
Na 5ha zemlje je bilo zazidljivo (poleg jurja m2 domacije) se 4m pas ob Mlinščici.
Ko sem jih vprasal ce lahko tja postavim hiso, so rekli da ne.
Vazno da je bilo zazidljiva in parcela posledicno za davke vredna 50x vec kot preostanek parcele..
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.