Zanimivo da so prve meritve delal šele eno leto po zagonu. So jih verjetno malo opomnili
V kaksni obliki, velikosti?Catl prodaja baterije po 63$/kwh
Ausverkauf je. Grosistično sicer. B2b
Cist mozno da ti bo, ali da nekomu je. Zakaj ne. Stanje na terenu se spreminja glede elektricnih stanj omrezja. Vsako leto. Itak sedaj nimas netmeteringa kajne ? (In ga zal tudi nikdar ne bo vec)Imam 0export, potipal na elektro če je kakšna možnost da bi mi dali dovoljenje za export. Je komu to uspelo dosežt?
Zanimivo, mene je priklopil in na obrazcu označil ZAČASNO, Opomba - MERITVE. Očitno spet, odvisno od distribucije do distribucije kako obravnava vse skupaj.Mene niso hoteli priklopit prej...
Z lahkoto. Google. Baje so postavili shoping platformo in se kupuje na veliko. Ja to je sam baterijski sklop vseen je zastonj skoraj.V kaksni obliki, velikosti?
Potem rabis se omaro, hlajenje, gretje, bms itd...?
Das link? Za pametno ceno bi v firmi nabavili tja do 250kwh.
Saj so Jabe tudi priklopili, ker brez priklopa NI MOŽNO opraviti meritev. Potem pa je od referenta odvisno ali teži takoj (14 dni) ali "pride vč kasno".Zanimivo, mene je priklopil in na obrazcu označil ZAČASNO, Opomba - MERITVE. Očitno spet, odvisno od distribucije do distribucije kako obravnava vse skupaj.
Prej si napisala drugače. Če sta bila oba na objektu istočasno in je bil "rajonc" zadovoljen z videnimi meritvami ob vklopu (prej meritev ni možno narediti) je naredil zaznamek, da se meritve dostavijo v roku 7/14 dni in to je to.Torej, kaj je sedaj "priklopili"? Hanzi je rekel, da mu je ze eno leto NM laufal, preden so prisli.
Zdaj sem šla prav gledat... Na isti dan, ko so prišli delat meritve, sta bila na objektu oba. Monter in od elektra. Slednji je bil "zadovoljen" z rezultati, kar je zraven gledal in isti dan mi je začel NM laufat. Papirje je pa potem monter naknadno poslal na elektro. V vednost sem dobila po 14 dneh.