A to si kelnar, ki pijačo nosi ekipi?In že 2+ meseca sem del ekipe, ki dela strategijo za privabljat elitne goste.
Vsak zapravi natano toliko, kolikor se mu zdi!!!
NEHAJTE že gledat eden drugemu v zobe. Prekleta slovenska zavist!!! In nenehno tekmovanje, kdo ima večjega!
A to si del tiste ekipe, ki ''strokovnjake'' plačuje s hrano in pijačo, kot si se enkrat hvalil?
Kako vam kaj napreduje? Se že morate otepat elitnih gostov?
Pa povej kje to je, da jaz revež, ne bom kvaril idile tam za elitne goste.
Bedast komentar!
Sem le napisal, da je trebutno letenje z letalom ZELO TVEGAN način potovanja. Zate pa je je očitno najbolj varen...
Ti bom še narisal:
Samo na enem letu letu SE JE OKUŽILO 20% potnikov:
https://www.24sata.hr/news/putnik-korona-aviona-bila-je-guzva-sjeo-sam-u-zadnji-red-692870
Červar, Barbariga...če to ni betonska džungla
A, ja, prav ti veš, da so se okužili ravno na tem letu? Da niso že na pot šli okuženi (glede na to, od kod so prihajali, je to zelo verjetno), da se niso na prejšnjem letu, na letališču. Ne, ravno na tem so se.
Edino, kar je 100% zares tvegano, je v državo spuščat (ne glede na to, ali pridejo z letallom, avtom, peš ali vesoljsko ladjo) ljudi iz držav, kjer imajo neugodne razmere. Npr iz SWE ne bi smeli nikogar sploh not spustit.
Je pa to praktično nemogoče, ker pač ne veš, od kod je človek prišel oz ali je bil na poti v stiku s kom od tam. Po dmoače: dokler se gredo nekatere države prekuževanje za masovno imunost, smo v resnici vsi na to obsojeni, ker je nemogoče dosžt, da ne bi bilo nekega vekltroja prenosta iz takih držav.
Kje piše kakšna so pravila na Hrvaškem, maske, trgovine itd?
Kje piše kakšna so pravila na Hrvaškem, maske, trgovine itd?
tudi obremenjevanje z nekom, ki ima drugacen pogled na dopust je bolno. ampak, ko to ti pocnes je ok, ko pa drugi, jih pa posiljas k psihiatru.
Ma nisem še nikamor šel, je veliko dela da se vse porihta. Sprašujem informativno če bom kam skočil.
Kaj pa plaža, se lahko vržeš v morje ali ne?
Tega nisem preverjal. Jutri...Ti lahko že danes napišem, da to ni res. Lahko pa v bazene nabutajo toliko klora, da res pocrkajo v nekaj sekundah.