ampak ti delaš jz pa uživamNi foušije, več vas je dol, več pokasiram.
ampak ti delaš jz pa uživamNi foušije, več vas je dol, več pokasiram.
Tebi res niso stvari jasne.
Če se takoj odpoveš delu penzije katero prejemaš med drugim tudi od takih, ki prevažajo ljudi po luftu in prispevajo v državno blagajno, potem bi tvoja izjava še imela nek smisel.
Zate je tvegan način potovanja že z biciklom.Bedast komentar!
Sem le napisal, da je trebutno letenje z letalom ZELO TVEGAN način potovanja. Zate pa je je očitno najbolj varen...
Ti bom še narisal:
Samo na enem letu letu SE JE OKUŽILO 20% potnikov:
https://www.24sata.hr/news/putnik-korona-aviona-bila-je-guzva-sjeo-sam-u-zadnji-red-692870
Se pravi bore malo.
Zate je tvegan način potovanja že z biciklom.
Dej se zapri nazaj v svoj mehurček, da se ne boš slučajno okužil. Od danes naprej, ko so meje odprli se šele začenja. Kam boš šel pa zdej jokat?
naj komentar donsPa dajte si že enkrat NEHAT delat račune!
Vsak zapravi natano toliko, kolikor se mu zdi!!!
NEHAJTE že gledat eden drugemu v zobe. Prekleta slovenska zavist!!! In nenehno tekmovanje, kdo ima večjega!
Pa dajte si že enkrat NEHAT delat račune!
Vsak zapravi natano toliko, kolikor se mu zdi!!!
NEHAJTE že gledat eden drugemu v zobe. Prekleta slovenska zavist!!! In nenehno tekmovanje, kdo ima večjega!
ampak on zapravlja na morju ti pa domakaj se je pa s tabo zgodil??
še pred korono in med korono si jambral, glede porabe turistov...
si končno sprejel dejstvo, ki si ga obarval v rdečo?
kaj se je pa s tabo zgodil??
še pred korono in med korono si jambral, glede porabe turistov...
si končno sprejel dejstvo, ki si ga obarval v rdečo?
A to si del tiste ekipe, ki ''strokovnjake'' plačuje s hrano in pijačo, kot si se enkrat hvalil?
Kako vam kaj napreduje? Se že morate otepat elitnih gostov?
Pa povej kje to je, da jaz revež, ne bom kvaril idile tam za elitne goste.
No, precej zanimivo. Pa predvidljivo tudi.
Hrvati nas že nekaj desetletij ne marajo kaj preveč ... so jim imenitni gostje z $ bolj všeč, ... na Bledu je pa pred par leti njihov župan kar direktno povedal, da slovenci nismo zaželjeni.
Verjetno zaradi premalo $ ?
?
No, moj karatker pravi, da se naj sedaj pa kar sami jebejo s seboj. Se bomo srečali čez kakih ... dvajset let, ter izmenjali mnenja. Otroci ne bodo zato nič prikrajšani, saj jim prav zares ne želim predstavljat kratkoročne balkanske pameti. Midva z mojo pa tudi ne, zagotovo.
... Je pa zoperno, če naletiš na kraj kjer domačini pričakujejo "varščino", če ne ode šajba ali kaj včjega. ...
kje in kdaj je to rekel blejski zupan?
in kaksen je ta svét katerega si clan? je to kksno turisticno drustvo na Losinju? pa sej tam pa res ne manjka peticnih hotelov...