a) žena ima 10 km mirne voznje do službe cca 50km/h, nazaj pa v guzvi. Potem vožnja za osnovnošolskega otroka, treningi ipd cca 3 km v eno smer. Podobno do mesta za nakupe. Tega bi bilo 99%.
z fakin 7kw polnjenjem? dajmo se zresnit.Jaz bi počakal na Twingota.
Sem jih že videl kako potujejo na tovrnjakih proti Nemčiji - Franciji,
Pa za ta denar lahko že ta hudega dobiš.
Pa ne boš se rabil tepst za bencin na črpalki.
imam 1.2 atmosferca v cliotu trenutno s 75 konji in glih to ... neuglajenost pri višji hitrost, neobstoječ navor ... ne vem no.Max 190km/h po avtocesti
4000 obratov pri 130km/h
Meni se zdi tudi to spodobno, če bi se že šlo tistih 2x na leto na avtocesto
Jaz polnim Teslo na 7kW = 10A, ker se dva vzporedno polnita na 3x25A. In ne boš verjel z 20-90 napolni od 22-06.z fakin 7kw polnjenjem? dajmo se zresnit.
ja super.Jaz polnim Teslo na 7kW = 10A, ker se dva vzporedno polnita na 3x25A. In ne boš verjel z 20-90 napolni od 22-06.
Pa saj imaš za 600€ doplačila 11kw AC/50kW DCja super.
al kaj.
7kw v 2026 je poraz da si upajo to dat na trg.
Avto je namenjen mestni in primestni uporabi za kakih 100km na dan in polnjenje na šuku čez noč.ja super.
al kaj.
7kw v 2026 je poraz da si upajo to dat na trg.
Avstrijci in Nemci imajo serijsko 11kw charger, ampak zato nimajo nobene free barve.Avto je namenjen mestni in primestni uporabi za kakih 100km na dan in polnjenje na šuku čez noč.
Zakaj bi dajali več?
Avto je namenjen za po mestu. Drži? V blokovskih naseljih večinoma ni polnilnic. Drži? Ti ljudje bi polnili na javnih polnilnicah. Kako pri vragu???? To bo kavica premalo, tudi malica, ker bo treba že dva obroka hrane všet, ko bi polnili po 8 ur.Avto je namenjen mestni in primestni uporabi za kakih 100km na dan in polnjenje na šuku čez noč.
Zakaj bi dajali več?
EV ni namenjen lastnikom v blokovskih naseljih - pika.