Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
@Tamara in Ares,...čisto tako za info: kolikokrat sta se pa selila? Mislim s kolikimi sta živela?
3x
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
@Tamara in Ares,...čisto tako za info: kolikokrat sta se pa selila? Mislim s kolikimi sta živela?
saj ravno ta "svoj mir" je tist najbolj kritičen za skupno življenje! Če se nisi pripravljena prilagajat je brezveze sploh mislit na to. Rajš pol enga honorarca ubod pa je.Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
je pa res, da glede na pomanjkanje želje po skupnem življenju, temu nisem očito še dorasla ali pa sem že preveč navajena na "svoj mir"
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
na žalost, zakaj?
Citat:
Uporabnik civil pravi:
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
na žalost, zakaj?
Ker rabiš svoj mir. Poznam to...
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik civil pravi:
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
na žalost, zakaj?
Ker rabiš svoj mir. Poznam to...
tega nisem jest reku
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
No Ares povej mi, glede na to, da si že s tremi različnimi živel: zakaj ni šlo? Kaj si se naučil v tem času?
Jaz npr. sem se predvsem naučila, da je dosti manj prostora za individualne želje, če lahko temu tako rečem. Finance morajo biti skupaj oz. ne more en šparat, drugi pa na veliko zapravljat za svoje stvari. Kompromisi, kompromisi, kompromisi...pa predvsem se je treba večkrat v jezik ugriznit in ne terat svoje volje, predvsem slabe volje ne. Zanimivo pri zaljubljencih, ki se obiskujejo, slaba volja npr. sploh ni na tapeti, medtem ko pri tistih, ki živijo skupaj to težko skriješ. Veliko prilagajanja.
Citat:
Uporabnik SpEkTr pravi:Se podpišem. Predvsem me zadnje čase j*** prostor za individualne želje
zakaj ni šlo? hmm..mah, svega i svašta se je najdlo na tapetiCitat:
Uporabnik Tamara pravi:
No Ares povej mi, glede na to, da si že s tremi različnimi živel: zakaj ni šlo? Kaj si se naučil v tem času?
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Zelo dobro razmišljaš.
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Zelo dobro razmišljaš.
Se strinjam,...čeprav tudi jaz znam biti blazen teoretik, v praksi me pa spodnese