Robotski sesalci

raners

Guru
4. mar 2008
2.965
533
113
To sicer ne vem, ampak kolikor vem, lahko v Dreame aplikaciji dodaš več naprav in jih lahko verjetno tako kontroliraš.. In mislim da ti lahko tudi nekdo drug da dovoljenje do njegove naprave..

• Všeč mi je
Reactions: darjan in Samo Svoj

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.016
3.529
113
Seveda to je osnova.

Isto kot lahko imaš dva ali več kosilnih robotov na isti app, ali pa preprosto Tuya ali Smart home in imaš vse tam.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.124
36
48
Do nedavnega sem si lastil Roborock S7 z samočistilno postajo in bil z njim zelo zadovoljen. Nato pa se je pojavila potreba po premagovanju višjega praga v stanovanju (cca 4cm). S7 ga ni zmogel ...oz se je tako matreal, da ga sploh nisem mogel gledati. Odločili smo se za novega robota in gledali v smeri Roborock Saros R10 (cca 1.500€)...in bili že čisto pred nakupom. Nakar sem po nekem čudnem naključju pristal v Mediamarketu na Dunaju, kjer so bili v razstavljeni skoraj vsi modeli novejših robotov (Roborock, Dreame, Xiaomi...in obenem naletim na model Dream X50 Ultra complet, ki je čakal na polici z znižano ceno iz 1500€ na 970€....Prodajalec mi je razložil da je bil razstavljen kratek čas. Bil sem skeptičen ampak sem ob ponujeni 2 letni garanciji ki poteka preko Mediamarkta sprejel deal. Ko smo ga doma odprli sem imel občutek da odpiram "brand new"zadevo....Še danes se sprašujem kje je hack....nič ni bilo uporabljeno.... Da skrajšam ob priklopu in prvem zagonu in po mapiranju stanovanja ko smo ga zagnali prvič, sem bil prepričan da je pokvarjen, saj sem ga komaj slišal....napram S7 je zadeva res res tiha.....torej, posesa odlično, umiva vrhunsko, je tih, krpe pere in jih suši...ukvarjanje z dolivanjem vode in čistil je zminimalizirano, dodatne opreme skoraj za celo leto delovanja (če ne več), Premagovanje praga...preteklost smooth in dober grafični omesnik z veliko nastavitvami. Mogoče ima manjše probleme z čiščenjem kotov, ampak jih očisti....Mnenje : dober in dokaj ugoden nakup.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.954
7.320
113
Poglej na ali za dodatek: silver ion…baje se potopi v tank z vodo da ostane le-ta sterilna…ker drugace se v vsaki stojeci vodi po X urah zacnejo delat bakterije…

• Všeč mi je
Reactions: escada66