[PRIROČNIK] Pay Pal za telebane

Dale

Pripravnik
21. jul 2007
601
3
18
Mi lahko kdo pomaga oz. razloži, kako definirati privzeto kreditno kartico; rad bi se prepričal da najbrej sredstva črpam
iz PP računa, nato pa iz MC in ne iz AMEXa. Na stari PP strani si to lahko označil,na novi strani ne uspem. (razen za recurring payments).Screen Shot 2018-10-13 at 15.59.00.png
 

Oakey

Fizikalc
3. feb 2016
192
37
28
Odprl sem si ločen paypal račun z izmišljenimi podatki in si potem prenakazal denar s svojega pravega paypal računa...do tu vse lepo in prav. Potem sem pa hotel plačat z lažnega paypala (želim ostati anonimen) neko stvar in mi paypal zateži, da moram vnesti kreditno kartico. Prodajalca sem že kontaktiral in pravi da mu lahko nakažem samo tako preko paypala, monete ali TRR, ampak to se povsod razkrijejo osebni podatki.

Ali lahko še kaj naredim, morda vzamem kakšno predplačniško kreditno kartico ali odprem kak račun kjer ni treba vnašat svoje prave podatke in jo vnesem v paypal?
 
10. sep 2007
1.323
0
36
Na PayPalu sem odprl dispute, potem pa claim (prodajalec ni dobavil izdelka).
Sedaj sem dobil mail od PayPal-a, ki pravi takole:

"prodajalec" has cancelled a Billing Agreement with you.

Description:

Manage your Billing Agreement by logging into your PayPal account and clicking the Billing Agreement link under your Profile. In your Profile, you can choose and edit your preferred funding source and cancel your Billing Agreement.

Kaj zdaj to pomeni? Jaz nimam nobenih billing agreementov na PayPalu. A bo denar avtomatsko prišel na moj Paypal račun in potem nazaj na kreditno kartico?
Ali moram še počakati na odločitev PayPala?
 

marc

Pripravnik
26. apr 2008
988
1
18
Menjal sem kartico s katero bom plačeval na Paypalu in pred potrditvijo katrice se mi izpiše vprašanje:
Want to use your PayPal account with no spending or withdrawal limits?
Kaj točno mislijo s tem?