Prijeli slovenski par (steroidi & Co.)

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.015
1
36
Ma tukaj ne gre za nič drugega, kot to, da ga hočejo američani zjebat kotga le lahko. Pa hvala bogu ga naši ne predajo američanom, se jim še nismo priklonili. Tip pa samo substance prodaja...
 

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.645
227
63
Pa očitno jih tudi farmacevti brez problema in na veliko delajo in prodajajo njemu.
 

Matko

pohodnik
18. jul 2007
4.745
325
83
ZDA ponujajo milijone za informacije o družini Karner, domnevnih preprodajalcih steroidov

ZDA so pojasnile razpis nagrade za podatke, ki bi pomagali do aretacije treh domnevnih slovenskih preprodajalcev prepovedanih substanc Mihaela, Matevža in Alenke Karner. Mihael Karner meni, da so se na seznamu ubežnikov znašli po nesreči.

Za informacije o treh članih družine Karner ZDA ponujajo do 5 milijonov dolarjev na osebo. Foto: MMC RTV SLO

Družina Karner je družina ubežnikov, trojica je storila veliko hudih kriminalnih dejanj in ZDA jih bodo preganjale, dokler ne bodo stopili pred sodnika. Tako sta na telefonski novinarski konferenci povedala predstavnik ameriškega urada za boj proti drogam in ameriški tožilec za okrožje Massachusetts.
ZDA vedo, da Karnerjevi svobodno živijo v Sloveniji, a ker jih naše oblasti nočejo izročiti, za pomoč prosijo ljudi. V zameno za milijonske nagrade želijo dobiti informacije, kdaj in kam bo družina potovala.

"Če vstopijo v drugo državo EU-ja, bi lahko ob pomoči te države dosegli izročitev ZDA. Težava je, da tega v Sloveniji ne moremo doseči. Toda ne pričakujemo, da bi Karnerjeve kdo ugrabil in jih prepeljal v drugo državo," je dodal Lelling.
https://www.rtvslo.si/crna-kronika/karner-mislim-da-smo-mi-trije-tu-zraven-po-nesreci/494171


ZDA očitno najemajo lovce na glave.
 
  • Všeč mi je
Reactions: wilburxxx