Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
a nima roke na hrbtu?
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
.
In to vse zaradi te slike
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
99,9% teh obrezanih je teroristov in mi jih bomo sprejeli. Komunisti ste res padli na glavo.
No lahko jih pa sprejmete eazy in softi, pa naj skrbita za njih.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
In kaj takega se dogaja tam? Še predobro delajo z temi obrezanci, kakšen drug bi si upal z njimi kaj hujšega delati.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
99,9% teh obrezanih je teroristov in mi jih bomo sprejeli. Komunisti ste res padli na glavo.
No lahko jih pa sprejmete eazy in softi, pa naj skrbita za njih.
sprejmem. sej pride še nekaj mio$ z njima.
po okolici se bo še zidal. in za ihranotev multietnične kulture bom dobil denar od EU.
kalnje po naše pa tudi ne bo škodilo. bom verjetno lahko tudi v spodnjo gostilno prodajal. jagnjetina po obrezano. zaklano in pečeno po naše. hit vikenda bo to. čez teden bom pa v gostilni imel štango in umetniške točke.
Ti si [censored]^3.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sem informiran in še vedno trdim da so tiste kletke prevelike!
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Ti si [censored]^3.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sem informiran in še vedno trdim da so tiste kletke prevelike!
Predstavljaj si, da pote pridejo ob 3 zjutraj agenti CIE, ti poveznejo vrečo čez glavo in te nekam odvlečejo za 8 let, brez da bi ti povedali zakaj, kako in kam.
Me prav zanima, kako bi potem idiotiziral po forumih, bedak jedan.
Točno tako! Če so nedolžni, jim živ bog nima pravice tako dolgo odrekati svobode. In če jim do sedaj niso dokazali krivde, jim je najbrž tudi ne bodo. Torej naj jih lepo izpustijo in molijo, da jih ne doletijo še kakšne sankcije in tožbe. Bi bile več kot na mestu!Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Če so jih po nedolžnem obsodili, naj jih izpustijo in dajo odškodnino. Komplicirano? Mislim, da ne. Če pa so jih obsodili na temelju trdnih dokazov in so krivi, pa naj jih imajo tam.