Covid-19 Popolni LockDown 20.Novmeber 2021

B81

22. jul 2007
38.726
11.667
113
Vsi pravijo, da mora odstopit, nihce pa ne razlozi, zakaj naj odstopi.

B81

22. jul 2007
38.726
11.667
113
Ker se tolčejo po beticah zakaj so odstopili pred letom in pol. Oz. nočem si predstavljat kako bi bilo da je prejšnja vlada terala to do danes.
Jaz pravim, da je sarec odstopil izkljucno zaradi vodenja EU, kjer se je po tistem skrivanju zacel zavedat, da temu ni dorasel. To bi bil (tudi) njegov osebni polom in nikoli vec ne bi bil politik. Zato je odstopil (in prav je naredil, zase).

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.758
17.152
113
Vsi pravijo, da mora odstopit, nihce pa ne razlozi, zakaj naj odstopi.
No razlogov za odstop vlade je dejansko kar nekaj, če pa dodaš še razne populistične/imaginarne jih je pa že nešteto. Bolj je vprašanje ali z odstopom vlade in s predčasnimi volitvami pridemo z dežja pod kap ter koliko je taka stvar sploh smiselna glede na tajming naslednjih volitev.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

B81

22. jul 2007
38.726
11.667
113
Pogledal sem oddajo Razkrito, kjer so malo napumpali trenutno stanje v drzavi in ne vidim smisla v odstopu vlade.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.165
7.597
113
pri taščici
zino kater dohtar pa brise riti?
gr69
Saj za "rutinska" dela na ventatorju najbrz ne rabis imeti 8 let studija medicine za seboj oa 20 let prakse na intezivni.
moj sin je tudi pri 4 al petih letih traktor vozil.
Po travniku na ravnem, speljal in ustavil sem jaz.
Razrede so zacel pošiljat v karantene, "veselica" se bliža, upajmo da ne bomo prevec tepeni. Bom raje bolj v zadnjih vrstah.

• Haha
  • Wow
Reactions: B81 in sandra

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.696
5.373
113
gr69
Saj za "rutinska" dela na ventatorju najbrz ne rabis imeti 8 let studija medicine za seboj oa 20 let prakse na intezivni.
Razrede so zacel pošiljat v karantene, "veselica" se bliža, upajmo da ne bomo prevec tepeni. Bom raje bolj v zadnjih vrstah.
Rutinsko delo na ventilatorju, saj to ni prezračevanje kuhinje po praženju čebule...

No ja, to je tolk rutinsko kot vožnja 5 letnika z traktorjem nekdo mora bit zraven in ga kontrolirat, drugače je nesreča...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.758
17.152
113
Rutinsko delo na ventilatorju, saj to ni prezračevanje kuhinje po praženju čebule...

No ja, to je tolk rutinsko kot vožnja 5 letnika z traktorjem nekdo mora bit zraven in ga kontrolirat, drugače je nesreča...
...in to S traktorjem, ki ima zadaj še kaj delujočega pripeto :fredi:

• Všeč mi je
Reactions: ferdo

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
gr69
Saj ti si se svaljkal po bolnišnicah ...zakaj nisi šel k mesarju saj on tudi reže meso...
Al pa da tisti ki bolniki ki so pri boljšem počutju lahko tudi štelajo ventilatorje in kar paše zravn. :bonk:pogooglaš pa je...al pa kak yt filmčk...

Ali pa da z bolnim pride še en sorodnik in ima šnelkurs in kar on pedena svojga. Če mu rata ok če ne je pa sam kriv...
:bonk::bonk::bonk::bonk:

A ni tole dovolj velik razlog zakaj se cepit ? Zame je .

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
gr69
malo si poglej intenzivno. se ti zdi, da lahko tam 1 zdravnik hendla 16 pacientov, in to uspešno?
in ti mene sprašuješ, keri riti briše? hotel sem ti povedat, da če se ti jih 16 sočasno poserje, jih ne porihtaš v 20 minutah, bit 4 ure posran pa tudi ni fajn.
si zdaj skapčo?

erikson

Guru
25. avg 2007
23.424
7.164
113
Eni pravite, da se v lekarnah ne dobi brezplačnih testov za šolarje. Medtem jih drugi starši prodajajo na Bolhi, namesto da bi testirali svoje otroke.

Ti so verjetno najbolj aktivni kritiki nesposobne vlade, ki ne zna ustaviti virusa in nas bo spet zapirala.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.487
113
mislm sej to sanjarjenje o tem da bi kar skorajda iz ulce alpa zavoda potegnu mal folka pa ga spustu čez en šnelkurz ker kpa je to odgovornost človeškega življenja pa to samo zato ker imamo par nedonošenčkov ki se ne bi radi cepili in zabijajo zdravstven sistem.

se je kdo vprašal kdo pa bo potem odgovoren za vse eventualne napake teh ljudi? mislte da bo kdo hotu sploh zraven če bo moral osebno odgovarjat po enem šnelkurzu? da ne govorim da so plače že sedaj take da folk ODHAJA in to se dogaja že leta, ne od včeraj ali marca 2020.
že sedaj če greš na zavod gledat je najbolj pogosto iskan poklic medicinska sestra.
a kdo ve kako je tem ljudem že v normalnih razmerah ko imajo vedno prisotno smrt pa se spopadajo s tem nekako AMPAK so šolani in kljub vsemu ni toliko smrti, večina v sistemu pa je z večletnimi izkušnjami in "uvajanjem" da jim je to nekako normalno. in sedaj bi sončki poslali folk na frontline se spopadat s tem ker so sami eni jebeni egoisti, ti ljudje naj pa po par ljudi na dan vidijo umret oz na robu smrti...

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.567
3.635
113
se je kdo vprašal kdo pa bo potem odgovoren za vse eventualne napake teh ljudi?
Se je kdo vprašal, kdo je odgovoren za dozdajšnje napake smrti? Še posebej briljanten primer so DSOji lani in mlačen, do ničen odziv vlade do problema. Poslušali itak niso, dokler niso varovanci začeli cepat kot muhe.

• Všeč mi je
Reactions: zoom