Jaz bom zadovoljen in ne bom nič komentiral, tudi če v ponedeljek (končno) odstopijo.
A zdaj je tudi vam že jasno?
Ker se tolčejo po beticah zakaj so odstopili pred letom in pol. Oz. nočem si predstavljat kako bi bilo da je prejšnja vlada terala to do danes.Vsi pravijo, da mora odstopit, nihce pa ne razlozi, zakaj naj odstopi.
Saj nisem rekel, da nihče ne bi bil s tem zadovoljen ampak da bi se našli ljudje, ki jim tudi to ne bi bilo prav in bi še naprej pyzdili.Jaz bom zadovoljen in ne bom nič komentiral, tudi če v ponedeljek (končno) odstopijo.
Jasno kaj in komu "vam" oz. nam, kdo pa smo mi?A zdaj je tudi vam že jasno?
Jaz pravim, da je sarec odstopil izkljucno zaradi vodenja EU, kjer se je po tistem skrivanju zacel zavedat, da temu ni dorasel. To bi bil (tudi) njegov osebni polom in nikoli vec ne bi bil politik. Zato je odstopil (in prav je naredil, zase).Ker se tolčejo po beticah zakaj so odstopili pred letom in pol. Oz. nočem si predstavljat kako bi bilo da je prejšnja vlada terala to do danes.
No razlogov za odstop vlade je dejansko kar nekaj, če pa dodaš še razne populistične/imaginarne jih je pa že nešteto. Bolj je vprašanje ali z odstopom vlade in s predčasnimi volitvami pridemo z dežja pod kap ter koliko je taka stvar sploh smiselna glede na tajming naslednjih volitev.Vsi pravijo, da mora odstopit, nihce pa ne razlozi, zakaj naj odstopi.
Zakaj pa ga vlada ne odstopi? Povsod drugje lahko kriminalca odpustijo, samo v vladi ne?Vsi pravijo, da mora odstopit, nihce pa ne razlozi, zakaj naj odstopi.
Rutinsko delo na ventilatorju, saj to ni prezračevanje kuhinje po praženju čebule...zino kater dohtar pa brise riti?
gr69
Saj za "rutinska" dela na ventatorju najbrz ne rabis imeti 8 let studija medicine za seboj oa 20 let prakse na intezivni.
moj sin je tudi pri 4 al petih letih traktor vozil.
Po travniku na ravnem, speljal in ustavil sem jaz.
Razrede so zacel pošiljat v karantene, "veselica" se bliža, upajmo da ne bomo prevec tepeni. Bom raje bolj v zadnjih vrstah.
...in to S traktorjem, ki ima zadaj še kaj delujočega pripetoRutinsko delo na ventilatorju, saj to ni prezračevanje kuhinje po praženju čebule...
No ja, to je tolk rutinsko kot vožnja 5 letnika z traktorjem nekdo mora bit zraven in ga kontrolirat, drugače je nesreča...
Saj ti si se svaljkal po bolnišnicah ...zakaj nisi šel k mesarju saj on tudi reže meso...zino kater dohtar pa brise riti?
gr69
Saj za "rutinska" dela na ventatorju najbrz ne rabis imeti 8 let studija medicine za seboj oa 20 let prakse na intezivni.
Razrede so zacel pošiljat v karantene, "veselica" se bliža, upajmo da ne bomo prevec tepeni. Bom raje bolj v zadnjih vrstah.
malo si poglej intenzivno. se ti zdi, da lahko tam 1 zdravnik hendla 16 pacientov, in to uspešno?zino kater dohtar pa brise riti?
gr69
Nisem, jebigamalo si poglej intenzivno. se ti zdi, da lahko tam 1 zdravnik hendla 16 pacientov, in to uspešno?
in ti mene sprašuješ, keri riti briše? hotel sem ti povedat, da če se ti jih 16 sočasno poserje, jih ne porihtaš v 20 minutah, bit 4 ure posran pa tudi ni fajn.
si zdaj skapčo?
Saj so bila ze lani tudi 2 letnik vms vec kot pol leta v bolnici namesto na predavanjih na daljavo.Dej ne bluzi in pusti šoferje na miru. Kaj fali študentom medicine na koncu študija? A niso dost dobri? Znanje srkajo bolj kot goba vodo. Nehejte iskat izgovorov.
Se je kdo vprašal, kdo je odgovoren za dozdajšnje napake smrti? Še posebej briljanten primer so DSOji lani in mlačen, do ničen odziv vlade do problema. Poslušali itak niso, dokler niso varovanci začeli cepat kot muhe.se je kdo vprašal kdo pa bo potem odgovoren za vse eventualne napake teh ljudi?