Pogosti glavoboli med spanjem; postavitev spalnice?

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.287
1.639
113
Ti kar poslusaj svojo punco pa mamo, ne pozabi noge namazati z medom, glino, dati gor čebulo in zaviti v štumf čez noč. Boš takoj boljši.
 

tony

Guru
23. jul 2007
8.427
771
113
Pravilneje: to dela Kovid, ali v zaresni obliki ali pa v zanič, tj. vektorskem cepivu. To je meni delala AstraZeneca, izvenelo je po cca. 3eh mesecih. (Seveda sem za naslednje doze šel na mRNA drogo.)

No, ko sem fasal Korono, sem videl čisto enake glavobole kot po Zeneci, le da so se v 2 tednih nehali hkrati s simptomi Korone. Brez cepiva seveda ne bi šlo mimo tako ekspresno.

Prava specialnost za opredelitev vzroka težav, ki se kažejo kot glavoboli, so nevrologi, ki problematiko AstraZenece/Kovida zelo dobro poznajo. Če ne gre za kaj hujšega pa pač predpišejo analgetike (nalgesin ali pa, če je kaj hujšega caffetin, ki vsebuje opiate - tega se raje izogni) in ti rečejo, da začni gledati na koledar (beri: enkrat bo že minilo).
 

raners

Majstr
4. mar 2008
2.143
131
63
Sem imel podobne težave že pred covid.. In nisem cepljen.. ;)

Zadnje čase ugotavljam, da imam zelo nizek pritisk (prej nisem bil niti pozoren na pritisk)... Tudi spanec imam zelo rahel - se večkrat zbudim..

Drugače pa ja, za glavobole verjetno ni samo ene stvari pri določeni osebi, ampak verjetno skupek večih stvari, ki potem povzročijo glavobol..