to + to da mi tu niti ne vemo če je vse to res...Verjetno bo nekdo kateri te ne mara.
Čakamo na dežurnega nestrpneža, da opraviči nagnusna dejanja, češ, poglej kaj šele muslimani počnejo
Čakaj no, zdaj sem pa rahlo razočaran--jaz sem to Alter omizje imel za vrhunsko poučeno, kar se tiče političnih in drugih zadev, vsaj najmanj iz druge roke, če ne celo poldruge, zdaj mi pa nekaj omenjate in dajete za referenco UI..in to vi, od katerih so zmožnosti, znanje in reference prepoznane kot zadostne za zasedbo vsaj podpredsedniških in ministrskih mest v vladi prihodnosti, ki se še sicer ni zgodila, ampak se baje bo (prihodnost, ne vlada).Stari, Svobodnjak ti bo povedal, da natolcuješ, ker nisi bil zraven, ko se je GS konstituiralo.![]()
Daj modrec, nalimaj samo en moj komentar, kjer zagovarjam muslimane.Kar naj ga fino stisnejo.
Ne tako, ot vi vaše v Bruselj, Beograd, k specalisti v 30 dneh, ..
Ne, mi rečemo: Kaj je s FOTOPUBOM!
p.s. tole tvoje se sliši kot zagovarjanje muslimanov. Napaka! Res jih zagovarjaš![]()
Ti se samo zaobljubi da se bos samoomejil ko boste padli na trda tla. Pac ne vec svoje modrosti delitČakaj no, zdaj sem pa rahlo razočaran--jaz sem to Alter omizje imel za vrhunsko poučeno, kar se tiče političnih in drugih zadev, vsaj najmanj iz druge roke, če ne celo poldruge, zdaj mi pa nekaj omenjate in dajete za referenco UI..in to vi, od katerih so zmožnosti, znanje in reference prepoznane kot zadostne za zasedbo vsaj podpredsedniških in ministrskih mest v vladi prihodnosti, ki se še sicer ni zgodila, ampak se baje bo (prihodnost, ne vlada).
Tako, da vi še kar naprej pogumno in zavzeto poglabljajte in pilite svoje znanje in vedenje v debatah in virtualnih soočenjih, iznašajte svoja mnenja, resnice in ukrepe, ljudje, ki so pa dobili volitve in v reali zadolženi za državo, bodo pa tudi nadaljevali svoje delo do volitev, kjer se bo zopet pokazalo, komu volilci zaupajo in komu ne.
Če vam zaupajo še en mandat potem res ne vem s kom si delim državo. Pa preden napišeš da spadam na desni pol, ne, sem neobremenjen s političnimi stranmi, samo ljudi pa ločim. Na dobre in "pi*de", kam uvrščam vas mislim da mi ni treba napisat. Ker toliko brezveznih in škodljivih zadev za ljudi kot ste jih vi upeljali, ne vem, to moraš res biti malce poseben. Edina stvar ki ste jo uresničili je dvig davkov, no mogoče še nekaj bedarij zraven....bodo pa tudi nadaljevali svoje delo do volitev, kjer se bo zopet pokazalo, komu volilci zaupajo in komu ne.
No, zdaj vidim, da vse veš, ker si prebral članek, ki ga je napisala UI- ok, torej je stvar adacta, ne bom se več vlekel ven, poražen sem, tvoje omizje sedaj pozna resnico.Dal sem ti link do članka, v katerem je bil prevzem lepo opisan. Ni se ti potrebno zdaj na tako sprenevedav način vleči ven. Ne razumem, zakaj ti je nerodno omenjati zgodovino ustanovitve stranke. Stranka je bila Lebnova Z.Dej, prevzel jo je Robi, preimenoval in preselil. Česa točno te je pri tem sram?
Torej se ne obremenjuj, ker si politično neobremenjen in živi lepo naprej kot dosedaj, zgleda, da je kar v redu, ni tako strašno, kot nekateri slikajo-edino, kar me zanima, glede na tvoj čut-kateri so pa po tvoji "dobri", kateri pa *pi_zde*? tako, samo za občutek imenuj kakšnega predstavnika ene in druge opcije.Če vam zaupajo še en mandat potem res ne vem s kom si delim državo. Pa preden napišeš da spadam na desni pol, ne, sem neobremenjen s političnimi stranmi, samo ljudi pa ločim. Na dobre in "pi*de", kam uvrščam vas mislim da mi ni treba napisat. Ker toliko brezveznih in škodljivih zadev za ljudi kot ste jih vi upeljali, ne vem, to moraš res biti malce poseben. Edina stvar ki ste jo uresničili je dvig davkov, no mogoče še nekaj bedarij zraven.
A si tako trd ali se samo delaš? Zraven je bil priložen link do siola, vašega depolitiziranega medija, v katerem je bilo vse napisano.No, zdaj vidim, da vse veš, ker si prebral članek, ki ga je napisala UI- ok, torej je stvar adacta, ne bom se več vlekel ven, poražen sem, tvoje omizje sedaj pozna resnico.![]()
Putina si namenoma izpustil ali zgolj pozabil?Ločim ljudi, lahko pa ti recimo napišem. Med dobre štejem marsikoga ki se "vrti" okrog mene, družina, sodelavci, prijatelji...
Med slabe bom pa kar poimensko, se bom osredotočil na politike samo ne naše, bi se pa našel še kdo med njimi. Zelenski, Trump, Ursula....
In pa ne bi se obremenjeval če mi ne bi vaše bedarije krojile življenja.
dvomim da so v USA pozivali k smrti Izraela in ZDA, so bolj protestirali za ustavitev vojne. Drugače pa če bi skopirali Trumpov odnos do tehle zadev bi verjetno pol Ljubljanske pa pol Mariborske univerze blo na zavoduPravzaprav ne razumem - smo dlje kot univerze v Ameriki, kjer so precej hujši protesti proti Izraelu kot pri nas ali kaj?
Poglej priponko 100824Poglej priponko 100825Poglej priponko 100826
tudi on z vojno vpliva na zgoraj omenjene in ti potem na nas torej si ga namensko pozabil navesti....ker če se on ne bi šel osvajalca ozemelj bi tile imeli manj dela mi pa nižje davke...Izraelsko orožje pa zaenkrat financirajo drugi, ne EU, tako da Bibi kaj dosti nate ne vpliva vsaj vojaško, pa preko davkov , neLahko tud njega štejem tja, kot še koga drugega. Lahko bi jih pisal še precej, lahko bi štel še izraelca zraven. Sem pa vedel da če ga ne napišem da bo prej ali slej koga ravno to zmotilo in ne dejstvo da nam zgoraj omenjeni precej krojijo življenje, naši politiki jim pa še pomagajo pri tem.
Dej no, ne bit tako malenkosten. Skopiraj vse.Drugače pa če bi skopirali Trumpov odnos do tehle zadev bi verjetno pol Ljubljanske pa pol Mariborske univerze blo na zavodu