Planet Janša

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.807
2.457
113
Čakamo na dežurnega nestrpneža, da opraviči nagnusna dejanja, češ, poglej kaj šele muslimani počnejo

Kar naj ga fino stisnejo.
Ne tako, ot vi vaše v Bruselj, Beograd, k specalisti v 30 dneh, ..

Ne, mi rečemo: Kaj je s FOTOPUBOM!

p.s. tole tvoje se sliši kot zagovarjanje muslimanov. Napaka! Res jih zagovarjaš :)

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
621
-4.312
28
Stari, Svobodnjak ti bo povedal, da natolcuješ, ker nisi bil zraven, ko se je GS konstituiralo. :valjamse:
Čakaj no, zdaj sem pa rahlo razočaran--jaz sem to Alter omizje imel za vrhunsko poučeno, kar se tiče političnih in drugih zadev, vsaj najmanj iz druge roke, če ne celo poldruge, zdaj mi pa nekaj omenjate in dajete za referenco UI..in to vi, od katerih so zmožnosti, znanje in reference prepoznane kot zadostne za zasedbo vsaj podpredsedniških in ministrskih mest v vladi prihodnosti, ki se še sicer ni zgodila, ampak se baje bo (prihodnost, ne vlada).
Tako, da vi še kar naprej pogumno in zavzeto poglabljajte in pilite svoje znanje in vedenje v debatah in virtualnih soočenjih, iznašajte svoja mnenja, resnice in ukrepe, ljudje, ki so pa dobili volitve in v reali zadolženi za državo, bodo pa tudi nadaljevali svoje delo do volitev, kjer se bo zopet pokazalo, komu volilci zaupajo in komu ne.

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.819
12.077
113
kod Džej-Zija
Dal sem ti link do članka, v katerem je bil prevzem lepo opisan. Ni se ti potrebno zdaj na tako sprenevedav način vleči ven. Ne razumem, zakaj ti je nerodno omenjati zgodovino ustanovitve stranke. Stranka je bila Lebnova Z.Dej, prevzel jo je Robi, preimenoval in preselil. Česa točno te je pri tem sram?

• Všeč mi je
Reactions: Matey in erikson

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.104
8.922
113
Čakaj no, zdaj sem pa rahlo razočaran--jaz sem to Alter omizje imel za vrhunsko poučeno, kar se tiče političnih in drugih zadev, vsaj najmanj iz druge roke, če ne celo poldruge, zdaj mi pa nekaj omenjate in dajete za referenco UI..in to vi, od katerih so zmožnosti, znanje in reference prepoznane kot zadostne za zasedbo vsaj podpredsedniških in ministrskih mest v vladi prihodnosti, ki se še sicer ni zgodila, ampak se baje bo (prihodnost, ne vlada).
Tako, da vi še kar naprej pogumno in zavzeto poglabljajte in pilite svoje znanje in vedenje v debatah in virtualnih soočenjih, iznašajte svoja mnenja, resnice in ukrepe, ljudje, ki so pa dobili volitve in v reali zadolženi za državo, bodo pa tudi nadaljevali svoje delo do volitev, kjer se bo zopet pokazalo, komu volilci zaupajo in komu ne.
Ti se samo zaobljubi da se bos samoomejil ko boste padli na trda tla. Pac ne vec svoje modrosti delit

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.862
422
83
Vipavska dolina
...bodo pa tudi nadaljevali svoje delo do volitev, kjer se bo zopet pokazalo, komu volilci zaupajo in komu ne.
Če vam zaupajo še en mandat potem res ne vem s kom si delim državo. Pa preden napišeš da spadam na desni pol, ne, sem neobremenjen s političnimi stranmi, samo ljudi pa ločim. Na dobre in "pi*de", kam uvrščam vas mislim da mi ni treba napisat. Ker toliko brezveznih in škodljivih zadev za ljudi kot ste jih vi upeljali, ne vem, to moraš res biti malce poseben. Edina stvar ki ste jo uresničili je dvig davkov, no mogoče še nekaj bedarij zraven.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
621
-4.312
28
Dal sem ti link do članka, v katerem je bil prevzem lepo opisan. Ni se ti potrebno zdaj na tako sprenevedav način vleči ven. Ne razumem, zakaj ti je nerodno omenjati zgodovino ustanovitve stranke. Stranka je bila Lebnova Z.Dej, prevzel jo je Robi, preimenoval in preselil. Česa točno te je pri tem sram?
No, zdaj vidim, da vse veš, ker si prebral članek, ki ga je napisala UI- ok, torej je stvar adacta, ne bom se več vlekel ven, poražen sem, tvoje omizje sedaj pozna resnico. :zmaga:

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
621
-4.312
28
Če vam zaupajo še en mandat potem res ne vem s kom si delim državo. Pa preden napišeš da spadam na desni pol, ne, sem neobremenjen s političnimi stranmi, samo ljudi pa ločim. Na dobre in "pi*de", kam uvrščam vas mislim da mi ni treba napisat. Ker toliko brezveznih in škodljivih zadev za ljudi kot ste jih vi upeljali, ne vem, to moraš res biti malce poseben. Edina stvar ki ste jo uresničili je dvig davkov, no mogoče še nekaj bedarij zraven.
Torej se ne obremenjuj, ker si politično neobremenjen in živi lepo naprej kot dosedaj, zgleda, da je kar v redu, ni tako strašno, kot nekateri slikajo-edino, kar me zanima, glede na tvoj čut-kateri so pa po tvoji "dobri", kateri pa *pi_zde*? tako, samo za občutek imenuj kakšnega predstavnika ene in druge opcije.

• Objave ne odobravam
  • Haha
Reactions: Matey in tomi

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.862
422
83
Vipavska dolina
Ločim ljudi, lahko pa ti recimo napišem. Med dobre štejem marsikoga ki se "vrti" okrog mene, družina, sodelavci, prijatelji...
Med slabe bom pa kar poimensko, se bom osredotočil na politike samo ne naše, bi se pa našel še kdo med njimi. Zelenski, Trump, Ursula....
In pa ne bi se obremenjeval če mi ne bi vaše bedarije krojile življenja.