Planet Janša

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.865
428
83
Vipavska dolina
tudi on z vojno vpliva na zgoraj omenjene in ti potem na nas torej si ga namensko pozabil navesti....ker če se on ne bi šel osvajalca ozemelj bi tile imeli manj dela mi pa nižje davke...Izraelsko orožje pa zaenkrat financirajo drugi, ne EU, tako da Bibi kaj dosti nate ne vpliva vsaj vojaško, pa preko davkov , ne
O vojni v Ukrajini imam svoje mnenje. Ne da jo odobravam ampak ni vse tako kot se prikazuje. Glede izraelca pa, neposredno ne vpliva, če se pa ne bi povsod vtikali že praktično odkar so tam pa bi mogoče bilo tudi pri nas drugače

• Haha
Reactions: visek_izobrazbe

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.865
428
83
Vipavska dolina
Me zanima kaj je tako smešno v mojem prejšnjem postu.
Itak vsi vidijo da je Rusija napadla Ukrajino, ok tu se strinjam. Zakaj pa je do tega prišlo... Tudi ne mislim nikogar prepričevat, zato sem rekel da imam svoje mnenje. Dodal bom zgolj tole, dokler bodo Zelenskemu dajali denar ne bo mira.
Mogoče ti je smešno da se Izrael povsod vtika...
Ne mislim sedaj zgolj Palestine, malce preveri njihovo zgodovino z Egiptom, potem pa se smej dalje.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.629
5.198
113
Me zanima kaj je tako smešno v mojem prejšnjem postu.
Itak vsi vidijo da je Rusija napadla Ukrajino, ok tu se strinjam. Zakaj pa je do tega prišlo... Tudi ne mislim nikogar prepričevat, zato sem rekel da imam svoje mnenje. Dodal bom zgolj tole, dokler bodo Zelenskemu dajali denar ne bo mira.
Mogoče ti je smešno da se Izrael povsod vtika...
Ne mislim sedaj zgolj Palestine, malce preveri njihovo zgodovino z Egiptom, potem pa se smej dalje.
v postu ne v stavku pa ja....napisal si o vtikanju Izraela vsepovsod, ter kako je to z nami povezano. Na nas njihove bitke ne vplivajo, vplivajo pa npr ideje o tem da bi z njimi prekinili trgovanje, jih sankcionirali, itd po drugi strani pa uporabljamo njihovo tehnologijo vsak božji dan. Bi jih dali čez kolena, ampak brez njih smo mrtvi pečeni. Najbolj tak bizarn primer so bile sankcije okrog orožja, potem pa izločijo sisteme za kibernetsko varnost.... Pa če greva še korak naprej ali nazaj, kdo je pred leti mel čez otroško srčno kirurgijo?