Philips oled+ NEO= WTF?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
10.004
1.473
113
Titograd
Pred kakšnim tednom sem prestopil iz telemacha na telekom. Optika ter stacionarc delata, tv pa bogpomagaj... tehnik je vse priklopil, ker sem predtem na telemachu imel narejeno da sem z enim pilotom (od tv) prižgal tv komunikator, tv ter soundbar, sem tudi zdaj hotel imeti tako. Prvi dan je še delalo, od tu dalje pa loterija, ne glede na to ali uporabim daljinca od tv ali neota.

Redkokdaj se prižge vse skupaj v 2 sekundah, brez drame, lepo lahko takoj gledam tv, večino časa pa prižgem, neo se prižge, lučka na tv začne migetati oziroma utripati (še nikoli prej videl tega) prižge se philipsov ohranjevalnik zaslona za nekaj sekund, nato sledi logotip od android tv (tudi nikoli prej videl), šele potem migetanje lučke na tv izgine in tv ter soundbar se prižgeta. Ob tem je aktiviran tudi neotov menu in morem ven iz njega, da lahko normalno gledam tv. Takih težav nisem nikoli imel ko sem imel gor obešen telemachov Eon. Tehnik na telekomu mi ne zna pomagati, po njegovo je naš tv kriv, čeprav takih cirkusov prej na telemachu ni bilo.

Kaj lahko naredim, da se vse skupaj prižge normalno? Ker, če včasih rata, se očitno da. Ne vem pa zakaj samo včasih.