Philips se tako kot Gorenje dira samo sa štapom

Ja, koliko časa jih pa že imaš?jest mam philipse že dolgo. in res se jih ne dotikam niti s palco. pametni mamo daljince![]()
Jaz imam doma dva Philipsa. En ima android OS, drugi pa Saphi. No ta ki ima android je super. Vse dela zelo hitro karkoli delaš v menijih ali štelaš glasnost ali karkoli druga... Dal sem gor še Kodija, da predvajam filme iz synologija in zadeva leti in dela brezhibno že dve leti.Moje izkušnje s Philipsi niso ok...ponavadi zelo počasni in neodzivni.
Ima pa brat Sonya in je zelo zadovoljen.
lg c1Zivijo,
Se se jaz pridruzim z vprasanjem
Kupujem nov tv in sem v dilemi med led lcd in oled.
Gledam sony kd65xh9505 za cca 1100 eur in lg c1 na mimovrste za cca 1500 (+brezplacen nosilec).
Mnenja? Pri lg me skrbi burn in(ceprav imam plazmo ze 10 let in brez tezav), nekateri uporabniki porocajo o vonju po zazgani plastiki...
Lpu
dovolj dolgo, da lahko rečem, da niso jajca. kot berem tukaj. se pa tudi mercedesi kvarijo, da ne bo pomote...Ja, koliko časa jih pa že imaš?
Hvala za vsa menenja in izkušnje, sem se na koncu odločil za Sony-ja in je že naročen.![]()

Na seriji 8 more delat.Jeben Sony. V bistvu ne morem uprabljat tistega kar mi je bilo najbolj pomembno - EON aplikacije ni. V ponudbi appov, ki so na voljo pa ga nikjer ne ponudi, očitno torej ni združljiv s TV-jem. Edino kar sem videl je DUO, ampak to mi ne koristi nič. Razočaran. Pol cenejši Samsung ki ga imam doma kot drug TV ima EON in deluje bp. Enostavno ne morem verjet da je to možno. Zdej moram na Telemach po EON box ali pa dodatno kartico da bom sploh lahko gledal programe![]()
Če aplikacije ni gor, jo pač sideloadaš.
No samo da si zrihtal, jaz sem pa že začel na kratko pisatOk, dela zdej. Končno zen
Kot predlagano, preko sideloada.