Ja, zdaj povešPa naj mi strokovnjaki pojasnijo, kako naj vrnem drugi odmerek cepiva ker sem in prebolel in bil dvakrat cepljen![]()
Ja, zdaj povešPa naj mi strokovnjaki pojasnijo, kako naj vrnem drugi odmerek cepiva ker sem in prebolel in bil dvakrat cepljen![]()
1 pfizer
Tvoje mišljenje je napačno.Sem cepljen z AZ, dobre 3 tedne je minilo od prvega cepljenja. Čez 9 tednov bo drugo.
Sem kar vesel, da sem ga fasal, manjša verjetnost da okužim bližnje.
Gostilniško nabijanje.Drži, je pa ta možnost bistveno manjša kot prej.
Kako veš da se niso vsi okužili od enega superprenašalca? Glede na to da so bili vsi okuženi v kratkem obdobju se virus verjetno ni prenašal po en in po en.Glede na to, da se je virus siril med precepljenimi v treh domovih za ostarele, si se vedno lahko kuzen tudi ce si cepljen.
Se vec, ce si cepljen, si opravicen marsikaterega testiranja in ker imas blazje simptome, bos lahko sirili okuzbo se toliko bolj neovirano.
Glede na to, da se je virus siril med precepljenimi v treh domovih za ostarele, si se vedno lahko kuzen tudi ce si cepljen.
Se vec, ce si cepljen, si opravicen marsikaterega testiranja in ker imas blazje simptome, bos lahko sirili okuzbo se toliko bolj neovirano.
Že par dni ti hočm napisat, pa ti bom zdej: "Ma če ti nis usekan, pol pa res ne vem", "Al maš pa preklet dobro ganđo na lagerju". Sorry, če te žalim, sam res maš te poste kr nekej no!?OK
Cepljen je prenašalec, ne cepljen je prenašalec.
Cepljen prebolevanje ni težko
Necepljen prebolevanje je loto. Jack pot pa brez bolnice.
Potem se to prenese na Cepljenega in na Necepljenega.
.
.
.
1. doza AZ, naslednja bo čez dober mesec.
Glede na to, da se je virus siril med precepljenimi v treh domovih za ostarele, si se vedno lahko kuzen tudi ce si cepljen.
Ampak kaj je narobe? Pač, mam dobro robo. Znajdi se!Že par dni ti hočm napisat, pa ti bom zdej: "Ma če ti nis usekan, pol pa res ne vem", "Al maš pa preklet dobro ganđo na lagerju". Sorry, če te žalim, sam res maš te poste kr nekej no!?
Včeraj 2 doza Pfizerja. Do zjutraj sem bil še ok. Sedaj pa kot da me je vlak povozil, 38.5, če ne bi zameril sem mislil da je manj,vse po "protokolu". Upam da bo tudi samo en dan kot je dohtarca rekla.
Je zdravniku bilo ime HojsBodi vesel... Ni hec.
Če imaš dober imunski sistem, se bori. Ker se bori, boš bolj zaščiten. Če nimaš OK imunskega sistema, nimaš posledic. Besede zdravnika...