Če prav razumem, se ti ena stran na soncu napolni in greš 0,3bar vun spustit. Poplldne pa se ti druga stran na soncu napolni in greš 0,3bar vun spustit, drugo stran pa za 0,3bar dopolnit, ker se je na senčni stran spet shladila. In to počneš 2x dnevno, koliko krat tedensko?Pozimi nič, ker nima smisla, poleti sem pa kar pogosto, hudič je ker je avto cel dan na soncu in samo ob eni strani, potem pa takoj obvestilo o tyre imbalance ko grem domov, zjutraj pa spet kontra, ko je hladen luft not. Zato sem tudi pred časom razmišljal o plinu, ampak je baje neuporabno
Če je že nebi mel bi jo sigurno kupil.Sem jo pa pripeljal iz Nemčije je šlo kar nekaj( e) za uvoz.Pismo, tole pa niti ni tako slab nakup - 3 leta staro z malo kilometrino in za (več kot) pol cene nove?
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13009016
Sluzbeno gres v koln ze z ampero. V tist konc bi pa jaz sel nekaj gledat, al pa ce se ti lahko zapeljes se do AlpenGres gledat ampero in ce ti je vsec, zaaras do predvidenwga prevzema. Ce ti prodajalec ne bo sel na roke za nekaj dni kasnejsi prevzrm, potem...