OKvirji pa kar po starem

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
17.751
968
113
Če bi živel v njihovi bližini, bi videl, da so res priviligirani. Delajo kar hočejo, ne plačujejo nobenih kazni, postavljajo bajte, kjer jim paše, potem jim pa pa še napeljejo vodo in elektriko in so prvi pri napeljavi kanalizacije. Če pa občina potrebuje svojo zemljo, jih ponižno prosijo, da se preselijo v hiše, ki jim jih je postavila občina. Pa nekateri še tega ne želijo storiti. Pri nas je neki podjetnik želel razširiti proizvodnjo, pa bi se s tem približal na črno postavljeni hiši tega priviligiranca. Ta je podjetniku zagrozil, da bo dobil bombo na dvorišče, če se mu bo drznil težiti. In se je podjetnik raje odpovedal investiciji, priviligirancu pa nič.
Ne morem verjet kaj to berem. Plus točke za bizija :zmaga: :cheer:
 
Všečki: Kamele0N and muho

muho

Fizikalc
6. feb 2019
521
165
43
Nisem ne ksenofob in ne rasist. Sem samo za enakopravno obravnavo vseh ljudi, ne glede na jezik, narodnost, barvo kože ali vero.
a celo to :eek: njihovo kulturo in navade jim osporavaš o_O njihove narodne običaje ? :eek:
kdo bodo naslednji na vrsti? muslimani? jim boš prepovedal običaj zakrivanja žensk? kaj bo naslednja stopnja, rušenje džamij? o_O
Zgrožen sem nad tvojo ksenofobijo :eek: Groooozaaaa
 
22. nov 2009
1.063
43
48
Začne se pri šibkejših in drugačnih. Nadaljuje so do kdo ve kdaj in česa. In to ravno od takih, ki sicer razglašajo človekoljubnost.
Od rasista, ksenofoba in osebe še z ostalimi -izmi ne bi bilo presenetljivo.
 
Všečki: muho