Pol mora biti nekaj na tem!Jaz sem vozil električnega butkača v cirkusu, pa se tudi dobro pelje.
No, za tista 2 meseca bi ti morali nabiti 5000 eur prispevka, ker veš JE ne pade z neba in mora tudi ostalih 10 mesecev plačevati stroške. Pa investicij je enaka ali dela 2 meseca ali 12.kalbo, takrat je bilo govora o 2 mesecih, kjer se rabi druge vire in 10 mesecev, ko bo SE dovolj.
ni omrežje povezano po evropi?A jo boš na čolne naložu, al kr črncem v ruzake?
Nope, on je res tako glup.darjan vas trola, move on.
ni omrežje povezano po evropi?
za afiko pa se pač potegne kable...gibraltar ni tako širok...
Zakaj bi bile porušene. Ta uhajajoči vodik, se ne bi zadrževal v garažah ampak bi sam šel ven. Količine pa tudi ne bi bile take, da bi bilo nevarno.To pomeni da praktično ni materiala ki bi 100,01% dihtal na spojih. Pozabimo na to. Vse garažne hiše bi bile porušene v parih letih.
ČE gre tem, zakaj ne nam?Prerez kanlov, napetostni nivo, kaksne transformatorje in
Pred leti mi je en jakotokaš razlagal o omrežju in transformatorjih, pa sva prišla do debate o izvozu in uvozu el. Pa pravi, da če ne bi SLO imela nekega posebnega trafota tam blizu meje z IT, da bi nam tranzit ee iz HU v IT "skuril" daljnovode.Prerez kanlov, napetostni nivo, kaksne transformatorje in
Vedno je kombinacija, ker vam en najeda, ti zdaj najedaš se xy ostalim.Seveda, s kombinacijo energentov bo pa šlo. Zato bi pa morali najprej subvencionirat avte ala E Twingo, ne pa 3 tonskih krav.