Za fizične ja, za podjetja pa mislim da je ostalo 2Jaz imam pogoj 2 leti, vloga oddana junija letos in odobrena v sredini julija (nakup kot pravna oseba).
Se pravi, da bo s septembrom pogoj 3 leta?
Za fizične ja, za podjetja pa mislim da je ostalo 2Jaz imam pogoj 2 leti, vloga oddana junija letos in odobrena v sredini julija (nakup kot pravna oseba).
Se pravi, da bo s septembrom pogoj 3 leta?
Za davčno olajšavo mora imeti podjetje osnovno sredstvo 3 leta... Kar je manj se sorazmerno zniža davčna olajšava.Za fizične ja, za podjetja pa mislim da je ostalo 2
seveda, drugače ne bi primerjal s teslo awd.Nemec je tudi 4x4?
Jaz ga nisem dal v davcno olajsavo, da se lahko avto prosto uporablja brez pisanja kaksnih nalogov itd…Za davčno olajšavo mora imeti podjetje osnovno sredstvo 3 leta... Kar je manj se sorazmerno zniža davčna olajšava.
Močno upam da je to fake news. Ampak tudi če ni, idiotizmi ki se dandanes uvajajo v avte so že res dih jemajoči. In potem se čudijo da raja več noče novih avtov kupovati
![]()
VW now charge owners monthly subscription to unlock power in their EVs
If you thought paying an extra monthly subscription to Netflix and Amazon Prime Video to go ad free was bad, VW is now charging a recurring fee to unlock the full power of customers' electric cars.www.thisismoney.co.uk