jest nič ne plačujem.Ista zgodba z BMWjevim plačevanjem brezžičnega Apple Carplaya
jest nič ne plačujem.Ista zgodba z BMWjevim plačevanjem brezžičnega Apple Carplaya
Seveda ne, ker so kupci in mediji takrat naredili pogrom in je BMW odstopil od tega.jest nič ne plačujem.
A to se je nanašalo na splošno ali si pisala za Vinfast?Ali ga znajo ali ne... Vseeno. Evropejci ga ne. S tem, da bo un v ceni imel vse, pri nas se gre Evropejec model, ko strankam, ki kupijo jajčko, ponuja nekaj, kar bi moglo biti že v nabavi ceni, za mesečno naročnino 16€.
Evropejci pa mislijo, da lahko lansirajo isto sranje za vec denarja, ker je drug badge gor. Tega heca je v globalnem svetu konec. Ce bo hotela vec denarja za svoj izdelek, bo mogla narediti boljšega. oni pa še 16€/mesec naročnine za povrh...
Še samomora ne znamo naredit kot se gre. Strelamo se izmenicno v kolena, namesto enkrat efikasno v glavo. Še najbolje bi pa bilo, da bi se sploh nehal strelat nekam, ampak pol je treba pa preživeti - beri, nekaj pokazat.
Aja, pa Vinfast ni tomesečni projekt, so začeli že pred skoraj desetimi leti. Jih spremljam od začetka, plani so bili super, žal pa je izvedba konkretno šepala. In se spomnim, kako se jim je cel avtomobilski sektor smejal po predstavitvah, kjer so imeli totalne težave z avtomobili.Izgleda, da avto na elektriko res ni težko narediti.
Vskak mesec, novi proizvajalec.
od xpenga in zeekerja si dost obetam... to je še zadnji up... če ne pa 2 leti starega CLA EV bo verjetno v rangu 35 kilo takratJa sem tudi vidu, da se odpirata že najmanj dva kitajca zdaj pri nas: Xpeng in HONGQI.
In to v današnjem svetu, kjer praktično vsak drek požremo. Vprašaj se zakaj, za odgovor si pa vzemi 5 sekund surfanja.
Toliko v vednost. Da se ne boš še naprej blamirala.
Tisti članek na linku je pa čisti PR.
Kaj pa s teslo narobe?spremljam malo bolj pogljobljeno EV china sceno... in tole kar se trenutno prodaja vsaj pri nas je vse nevozno za normalnega ali pa recimo malo bolj zahtevnega voznika (lega zanič, volnani plavajoči, infotemeint in tablice zanič, meniji zanič.., polnjenje v neki čudni sceni in podobno edino kvaliteta izdelave je na nivoju..... žalostna zgodba v resnici. pišem za rang 30 do 40kilo po subvenciji.
Očitno bo potrebno počakat na next gen.
jaz sem precej razočaran, tako da guramo zgonjenega karavana dalje.
pa si ti vido teslo od blizu?Kaj pa s teslo narobe?
Slabo si prebrala. Lahko pišeš, da so evropski avtomobili predragi, imajo nekatere težave, itd. ampak v osnovi se lahko še vedno voziš z njim.Sem... Vedoč, da sem si prebrala o zanesljivosti Vinfasta, preden sem komentirala, lahko se enkrat preberes komentar.
Žal jaz neke silne kvalitete oziroma zanesljivosti ne vidim v evropskih EVjih. Edina resna razlika je pricetag. Koliko je pa clovek pripravljen plačati za to, da se ga ima za norca, zavito v lep PR "za tebe samo najboljše", je pa na strani posameznika.
Za 30k ne mores pricakovat premija notranjosti, vse ostalo, kar je v bistvu vazno, pa je na nivoju; motor, baterija…pa si ti vido teslo od blizu?