Jaz sem načeloma zelo odprt za različne znamke, ampak da bi kupil zdaj v tem trenutku kitajca, mi na kraj pameti ne pade. Zakaj? Ker so vsi od včeraj in so glede zanesljivosti, servisa in prodajne vrednosti kot rabljen avto kompletni blackbox.
Pa bi ga rad kupil, samo zato da našim proizvajalcem pokažem fakju. Zato sem raje kupil japaneza.
Njihove težave danes niso zaradi kitajcev, zelenih nebuloz ali Uršule.
Z nešteto idiotizmov, ki nam iih prodajajo zadnja leta za vedno večjo ceno, so si grob začeli sami kopati. Vse ostalo je samo prišlo on top in povečalo luknjo.
Ker njihov glavni problem danes ni eu regulacija ali evji, ampak dejstvo da raja več ne kupuje toliko njihove avtomobile.
In ne pozabit....ko so se zelene pravljice na ravni EU začele, jih je večina še dodatno podpirala in podpihovala.
Ni bilo niti enega ki bi rekel....čakaj malo, to pa ne vem če bo tako šlo in tako hitro.
Šefa Toyote, ki je že takrat rekel da on ne vidi sveta, kjer bi bil delež ev večji kot 30% so razglasili kot podkupljenca naftnega lobija. Kdo je imel prav zdaj mislim da ni več dvoma