Mah problem je, da tukaj obvelja stara modrost: Folk je načeloma glup! EVji so fantastična rešitev za mesta in ne vem 60-70% populacije. Ampak kaj se dogaja, namesto da bi EVji bili v velikosti renault 5, golfa, ajde še tam tesla 3, se seveda velika vecina proizvajalcev trudi narediti 3 tonske ogromne SUVje. Pa da ne bo napake, tudi jaz se očitno uvrščam v glup folk, jaz bi najraje imel teslo 3, ampak ker rabim za posel velik in funkcionalen prtljaznik sem moral kupiti Y. Še vedno sem noro zadovoljen z avtom in za moje potrebe zadošča in mi je super. Sem šel pa prejšnji teden do Biograda na moru in roko na srce, zadeva traja malo dlje kot bi v ICEju, poleg tega je pač polnilna infrastruktura južno od nas rahlo podhranjena in ponavadi ne dosegaš teoreticnih hitrosti polnjenja. Jaz s tem nimam težav in me ne moti da se ustavim za 15-20 minut ampak poznam pa folk, ki se med 4 urno voznjo raje ustreli v koleno kot pa da bo stal za 20 minut. V glavnem kar sem želel povedati preden sem zabluzil, EVji bi po defaultu morali biti varčni in maksimizirati range, ampak ker imamo po večini majhne koorce, je seveda potrebno imeti avto, v katerega bi staro renault 5 spravil v prtljaznik.