Če je bilo govora o meni, bi pa rad videl, kje sem blatil konkurenco.blatenje konkurence je dodana vrednost.
Če je bilo govora o meni, bi pa rad videl, kje sem blatil konkurenco.blatenje konkurence je dodana vrednost.
Za vsak avto mora biti podana točna WLTP vrednost. Torek ko v katalog pogledaš X avto z Y opremo in Z motorjem, mora biti podana točna vrednost, kot na sliki spodaj.tudi v datasheetih avtomobilov običajno izpust po WLTP ni podan, ampak podajajo območje od-do. Izkušnje dobrodošle.
Marketing? Zelo malo, večina so dejstva.Maš prav. Sm prehitro skoču. Mi gre pa ta marketing mal na jetrčka.
OK, še par stvari več upošteva (borzne cene, ukazi agregatorja in distribucijskega podjetja, v prihodnosti pa še kaj zraven ipd). Ampak ja, to je to. Če hočeš, lahko temu mirno rečeš krmilnik. Mi smo mu pač nadeli blagovno znamko optiMOON. Saj mamo tudi MOONelektriko in MOONmetering in coMOONity. Pač imena, ki se jih potencialne stranke lažje zapomnijo ...Tvoja škatlica je navaden krmilnik, ki krmili v tvojem primeru štrom v hiši glede na vhodne podatke ter določene nastavitve in zadevo prikazuje na uporavniškem vmesniku, nič novega in tehnološko superiornega. Zna pa točno to kar jo naučiš.
No to si sedaj ti imenoval, sam nisem, ker je to pac tvoj posel. In ja, navaden krmilnik z aplikacijo.OK, še par stvari več upošteva (borzne cene, ukazi agregatorja in distribucijskega podjetja, v prihodnosti pa še kaj zraven ipd). Ampak ja, to je to. Če hočeš, lahko temu mirno rečeš krmilnik. Mi smo mu pač nadeli blagovno znamko optiMOON. Saj mamo tudi MOONelektriko in MOONmetering in coMOONity. Pač imena, ki se jih potencialne stranke lažje zapomnijo ...
Lahko mi pa pokažeš kaj podobnega za enak denar (izjema je ista škatlica z drugim imenom, torej Reduxi). Naši avstrijski kolegi so jo izkali z mednarodnim razpisom po EU, ampak ni bilo nič podobno zmogljivega ali pa je bila cena krepko 4-mestna (ali 5-mestna).
Ja novi nateg avto industrije, ker bodo cene avtov dvignili v nebo , da bodo lahko prodajali električarje za ceno kot nekoč bencinski.![]()
Električni avto bo že čez tri leta cenejši od bencinskega!
V treh letih bo izdelava e-avtov tako napredovala, da bodo ne glede na cene baterij postali ugodnejši za izdelavo od klasičnega pogona. Vendar to hkrati prinaša veliko past.www.zurnal24.si
Nekateri s konjiTi ne veš, koliko imajo eni za pokompenzirat...
Kako mislis dobiti subvencijo 3,5 za nov avto?Malo gledam to https://www.evium.de/carmarket/details/a36bbbd9-d655-4c58-9d64-eab8ad744984
22444€ -3500€ subvencije = 18.944€ no kakšnega 300€ več z stroški!!
Saj pa je več kot 6 mesecev star!!Kako mislis dobiti subvencijo 3,5 za nov avto?
Nima pa 6kkmSaj pa je več kot 6 mesecev star!!
Nisem se peljal, se mi zdi eden bolj prostornih. Se mi zdi da se najbolj približa nekdanjim "enoprostorcem"Danes peljal prvič Kitajca el. Aiways u5. Ok to ni naj Kitajc ampak.... avto je narejen dobro.... tih nič ne škriplje ropota.... sedeži hlajeni.... potegne. Presenečen totalno.