A za njih? Si najjači, možno, a najpametniji nisi.....
To ne razumem:
![]()
Očistimo Slovenijo digitalnih odpadkov: Iz digitalnih naprav izbrisano 26.000 gigabajtov podatkov
Akcije digitalnega čiščenja, Očistimo Slovenijo digitalnih odpadkov, ki so jo izvedli na pobudo Ekologov brez meja in o28 komunikacijske skupine, se je udeležilo 1288 posameznikov. Ti so iz svojih digitalnih naprav izbrisali 26.000 gigabajtov podatkov.www.rtvslo.si
870.000 sodelujočih je izbrisalo skoraj 12,7 milijona gigabajtov podatkov in s tem preprečilo letno proizvodnjo približno 3169 ton ogljikovega dioksida, kar je približno enakovredno izpustom ob 345 poletih okrog sveta.
EV je pa "zero emission"?
Najjači, ni kej. Sam geografsko si me nekak narobe postavu, kle ti škripa matematka.Da da, samo, da si ti taka faca... Se te je prav za bat. Ko gorenc misl, da vse ve... ai ai... Drzi se ti dizla, avtodoma na zastonj parkiriscih in poceni pic zraven njih. To je TO a ne?![]()
Ker?Saj ko bo AI ne bomo vec rabili data storage
Namesto shranjene dokumentacije, slik, videov, bo računal AI, kaj točno? Rekel boš AI-ju, generiraj mi sliko moje poroke pred 15timi leti?Vse "izračune", ipd, bo AI naredil "takoj", potrebovalo se bo samo nekaj osnovnih, kvantnih formul.
Ampak piše "iz svojih naprav".... tudi moja prva misel so bili serverji itd...oblaki. vec podatkov, vec dostopov, vec racunanja, vec segrevanja.
hale za serverje niso zastonj, hlajenje, poganjanje, a misliš, da to pride iz čira čara. kot ev scena.
Predpostavljajo, da imate vključeno sinhronizacijo v oblake - dobesedno.Ampak piše "iz svojih naprav".... tudi moja prva misel so bili serverji itd...
Slike niti ne bos rabil. Ampak to verjetno ne bo v nasem case tako da se ne obremenjujNamesto shranjene dokumentacije, slik, videov, bo računal AI, kaj točno? Rekel boš AI-ju, generiraj mi sliko moje poroke pred 15timi leti?
Marsikaj je on prešprical...Ja, kot tank v drevo. Masa ni nikoli bila dobra kar se vozne dinamike tiče, si prešprical fiziko?
Še z nobenim avtom nisem tako "gladko" šel po novozapadlem snegu, kot z MS. Tudi premija je v pohorje obstaja, iz heca sem se ponudil če jih potegnem gorJa, kot tank v drevo. Masa ni nikoli bila dobra kar se vozne dinamike tiče, si prešprical fiziko?