Akcija, Mobi A, B, C do -50% ceneje (od 1.8. do 5.11.2025)
https://www.telekom.si/mobilno/mobi
Torej če prav razumem: če si nabavim vrednostnice recimo 10+10, mi bo torej naložilo dobroimetje (20€), vidno v aplikaciji MojMobi in se bo namesto mesečnega obračunavanja preko pay365, vsak mesec trgalo iz tega dobroimetja?Samo zakaj bi plačeval 2x več, če v sparu dobiš bonus.
eSim za Mobi je že kar nekaj časa na voljo.Nova aplikacija Moj Mobi. Kaže, da je v prihodu tudi E-sim za Mobi.
Samo obiščeš telekom poslovalnico, meni so naredili zastonj.Dokler vztrajajo pri 64/64 ko porabiš podatke je tole delno uporabno. Nekateri sicer porabijo izjemno malo in bi jim taka ponudba najbrž kar ustrezala.
Predvidevam pa, da iz naročniške številke pri Telekomu razmeroma težko prestopiš na Mobi ali?
In v čem se razlikuje od Moj Telekom?Nova aplikacija Moj Mobi. Kaže, da je v prihodu tudi E-sim za Mobi.
Jaz imam Mobi eSim na uri z LTE.....eSim na mobi se ni mogoc, pravkar info od ts
Tud sam gledam ravno za balkan opcijo za 14 dni
Ja to je to…Da se ga menjati preko Mojega telekoma, ne da pa sea novega kupiti preko fizične oz spletne trgovine (kot npr re:do ali HoT),
Imam pa občutek, da bodo uvedli tudi nakup novega esima to nove aplikacije Moj Mobi (glej sliko). Je pa to bolj ugibanje zaenkrat.
Ali pa povabiš kakšnega kolega, ki ima naročnino na telekomu na vikend.Na vikendu imam dostopno točko in A1 4G signal, ki pa je bolj slab, zato bi preizkusil tale mobi. Se pravi že mobi sim za 2€ ima vključen neomejen prenos podatkov za 1 teden, toliko da stestiram? Pa potem se odločim za tole akcijo kjer 200GB dobim za 6,99€ - to potem velja za vedno? Kako pogosto moram kupovati vrednostnice? Lahko ko je v šparu akcija 10+10 nakupim za npr 80€ vrednostnic,takoj napolnem mobi račun za 160€ in se potem ne rabim skoraj 2 leti s tem ukvarjati?