Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Morda kdo ve: pri IziMobilu sem imel plačevanje preko pay356 in mi je vsak mesec trgalo dol za mesečno maročnino. Zdaj so me premestili na MobiB. Ali bo šlo plačevanje še naprej preko pay356?
Torej če prav razumem: če si nabavim vrednostnice recimo 10+10, mi bo torej naložilo dobroimetje (20€), vidno v aplikaciji MojMobi in se bo namesto mesečnega obračunavanja preko pay365, vsak mesec trgalo iz tega dobroimetja?
FIno, zdaj vidim, da je to možno v MojemTelekom-u
Ali ga je možno kje online na novo kupit / generirati tako kot npr pri Hot ? se pravi brez fizične SIM ?
Imam paket Neo C in dve dodatni številki (otroka). Zanima me ali lahko otroka prešaltam na SUPR a ostaneta na mojem računu (ena položnica)? Sam pa prešaltam na Naj A.
Dokler vztrajajo pri 64/64 ko porabiš podatke je tole delno uporabno. Nekateri sicer porabijo izjemno malo in bi jim taka ponudba najbrž kar ustrezala.
Predvidevam pa, da iz naročniške številke pri Telekomu razmeroma težko prestopiš na Mobi ali?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.