KSZ.
Ali je ta tema zamrla ali pa res nimate nobenih težav s polnilnicami? Jaz zelo redko polnim na javnih polnilnicah in me je ponedeljek v Portorožu ujel na levi nogi.
Nikakor mi ni uspelo napolniti svoje Grande Pande. V aplikaciji GNE in Onecharge mi je prikazalo polnilnice, ki jih "v živo" ni več najti. Npr. spodnje (trenutno) ni več:
Nekaj upanja mi je dajala Mega Tel polnilnica pri novem Sparu, vendar mi mojega avta ni uspela napolniti. Enake težave je imel italijan s Kono, medtem ko sta MB in Tesla uspešno prejemala energijo.
Poskusil sem še pri ZD Lucija, kjer imajo celo vrsto Mega Telovih polnilnic, vendar jih je bilo več kot polovica zaparkiranih z avtomobili zdravstvenga doma, tri ali štiri preostale pa so imele dvignjene stebričke - kao zaprto. Sem vseeno zapeljal vmes in poskusil napolniti, vendar brez uspeha. Pri skeniranju kode z aplikacijo je telefon samo zavibriral, zgodilo se ni pa nič. Sem klical tudi na Mega Tel podporo, vendar me do danes še ni uspel nihče poklicati za odpravo napake.
Šel sem tudi do Pirana, kjer pa so bile vse (sicer klasične) zasedene.
Kje bodo tujci (če že domačih uporabnikov ni) poleti polnili, mi ni jasno?