nikoli nisi ti dal 500 kil cementa zadaj. Ker bi že davno pred tem ostal brez vzmetenja.
, problem ni bil pripeljat...potem znosit v II. štuk
).Ravno tri tedne nazaj pripeljal 580 kg ploščic v prtljažniku 100 km daleč.Ni bilo kakšnih posebnih težav.Avto BMW trojka karavan.Kot sem napisal na in za zadnjo osjo.
Sem glih zadnjič gledal ko je ena ženska ploščice nelagala (pa je blo tudi na podrenih zadnjih sedežih) v pasata in si ni dala rečt. Avto je bil na tleh. Je hotla odpelat. Čez 50m se je ustavla in začela ven zlagat. Pubeci so se smejali. Sn reko kolk te ma. Je reko ded 580 kil. Dokler ni tretine ven zložla avto za milimeter gor ni trzno.
NE! Kdor kupi karavana pričakuje otroka. S karavanom se samo otroka lahko vozi! Kdor s karavanom nima otrok je čuden in to potem vejo vsi sosedi.
Vem, ker v naši ulici je en tip že pred dvema letoma kupil karavana in še nobenih otrok!!! Vsi ga imamo za najbolj čudnega v soseski. Verjetno bomo zbirali podpise, da se odseli, ker takšnih čudnih osebkov ne bomo trpeli v soseščini. Bogve s čim se ukvarja pa kakšne droge je.
Tej bo rabo najmajn Multivana!Tourana? a te je ubožica osrečila s četvorčki ali kaj?![]()
..za ostale ne vem, ampak jaz sem v R4 dal deset vreč cementa. In tudi uspešno prepeljal domov.Sicer le štiri kilometre, zadaj je Katra bila čisto na tleh...ampak šlo pa je. Seveda si''brez vzmetenja'', logično. Drugič pa iz Gorenja, ko so še delali keramične ploščice, v stoenki pripeljal cca 20 škatl ploščic. Te pa sem razporedil po celem, -prtljažnik, pred zadnjo klopjo in pri sovozniku. Ampak, to do bili avto, delavski.. v pravem pomenu besede.nikoli nisi ti dal 500 kil cementa zadaj. Ker bi že davno pred tem ostal brez vzmetenja.
Upoštevaj, da R4 sploh nima samonosne karoserije... Bi bilo pa zanimivo vedeti, koliko je uradna nosilnost katrce..za ostale ne vem, ampak jaz sem v R4 dal deset vreč cementa. In tudi uspešno prepeljal domov.Sicer le štiri kilometre, zadaj je Katra bila čisto na tleh...ampak šlo pa je. Seveda si''brez vzmetenja'', logično. Drugič pa iz Gorenja, ko so še delali keramične ploščice, v stoenki pripeljal cca 20 škatl ploščic. Te pa sem razporedil po celem, -prtljažnik, pred zadnjo klopjo in pri sovozniku. Ampak, to do bili avto, delavski.. v pravem pomenu besede.
..za ostale ne vem, ampak jaz sem v R4 dal deset vreč cementa. In tudi uspešno prepeljal domov.Sicer le štiri kilometre, zadaj je Katra bila čisto na tleh...ampak šlo pa je. Seveda si''brez vzmetenja'', logično. Drugič pa iz Gorenja, ko so še delali keramične ploščice, v stoenki pripeljal cca 20 škatl ploščic. Te pa sem razporedil po celem, -prtljažnik, pred zadnjo klopjo in pri sovozniku. Ampak, to do bili avto, delavski.. v pravem pomenu besede.