Citat:
Uporabnik doto pravi:
Izklaplate prenos poddatkov, potem pa se pritožujete, da se, o groza, PODATKI ne prenašajo
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:Kaj si pa ti mislil recesija pa te fore, mobiteli so pa itak postali potrosnja roba, vsak 5letni mulc ima ze 4jedrnika... tko da cene na veliko padajo, zmogljivost pa raste.
Citat:
Uporabnik Diavolo1992 pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:Kaj si pa ti mislil recesija pa te fore, mobiteli so pa itak postali potrosnja roba, vsak 5letni mulc ima ze 4jedrnika... tko da cene na veliko padajo, zmogljivost pa raste.
Ja, ziher...že itak je ta telefon tatvina pri belem dnevu napram telefonom tega ranga. Point tega telefona je, da ima vse potrebno, kar potrebuješ, pa še več...seveda bi lahko dali 8M kamero, režo za spominsko kartico 4G etc... ampak pol cena ne bi bila več takšna kot je.
Moram rečt, da je motorola/google res pametno oskubil telefon na mestih, ki jih ne rabiš...najpametnejši telefon na trgu imo.
Če pa hočeš imet vrhunske slike, pa si kupi fotoaparat...jaz ga imam in ti povem, res super zadeva za slikanje.
Citat:
Za 200 evrov vreden telefon se celo kdo najde, ki se pritožuje nad fotoaparatom
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Se tudi jaz podpišem pod to. Zakaj kupovati telefon za 700€ samo za slikanje, če pa že kompakt za ~80€ dela precej lepše slike, pa še pravi fleš ima.
Citat:
Uporabnik philips pravi:
To z MMSi je problem stock Androida in Moto G ima gor praktično stock Android. Na HTCjih, LGjih, Samsingih... teh težav ni.
Citat:
Za 200 evrov vreden telefon se celo kdo najde, ki se pritožuje nad fotoaparatom
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Se tudi jaz podpišem pod to. Zakaj kupovati telefon za 700€ samo za slikanje, če pa že kompakt za ~80€ dela precej lepše slike, pa še pravi fleš ima.
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Na fotoaparatu se bo doma prah nabiral medtem ko boš slikal s telefonom.