Mnenje o Renault Clio 1.2 TCE RipCurl

mr_

Guru
20. sep 2007
9.457
2.797
113
Hmmmmm, malo cudno vse to s temi vrtljaji... bom poskusil, sam tko kot ti pravis, potem gre s tem motorckom brez problema preko 200, ce mas 3500 pri 150.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ja če bi se obratomer enakomerno s števcem premikal bi pomoje še do 250 prlezu
grin1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.457
2.797
113
Prisel do dna kaj in zakaj mi ne stima z vsemi temi obrati in mi ne gredo v racun Robertova navajanja. Pa ne se mi smejat. Sicer se ze jaz smejem vsemu skupaj...

No, ravnokar prisel iz Reno servisa in ko sem cakal, ter se nekaj spraseval fante za racunalnikom kaj in kako o tem in onem, vidim da pise za Modusa, da je 1.4. Pa je bilo ze meni poprej vse skupaj malo sumljivo s tem motorjem, da vse ne stima... Sej sem bil zraven pri nakupu sam nisem rihtal papirjev in se nisem poglabljal v to... Torej, prodan je bil kot 1.2 tce (zanemarite vse kar sem pisal o tem motorju, ker ne velja vec:) ) in je stvar dejasnko 1.4 72kw. Grem do mozakarja, ki je avto prodal, se meniva, prijazen, malo mu je bilo nerodno za zajeb itd. Meni pa vse skupaj fuknjeno v 3pm. Torej, kaj pravite, ponujajo mi kaksno ugodnost. Kaj lahko kej pricakujem in zahtevam. Pravno verjetno nima vse skupaj nobene veze, ker je ze 2.5 let od nabave. Kaksna je razlika v vrednosti voza z enim ali drugim motorjem oz. kje lahko to preverim, nimam blizi kaksne revije kjer so osnovne vrednosti vozil.... Sam sebi se smeje, no, neverjetno.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.457
2.797
113
V prometni je 1.4, v pogodbi 1.2. Pa sem vmes nekaj gledal prometno in nisem opazil. Vse podatki so o 1.4 motorju, razen pogodbe in kar je bilo poflikano na avtu, ko se je kupoval.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.266
153
63
Plačal hruške, vzel jabuka in sedaj?

Matr se eni jadoti ej... furaj naprekar imaš sej itak nima veze kaj voziš če nimaš pojma.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.582
4.414
113
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
V prometni je 1.4, v pogodbi 1.2. Pa sem vmes nekaj gledal prometno in nisem opazil. Vse podatki so o 1.4 motorju, razen pogodbe in kar je bilo poflikano na avtu, ko se je kupoval.

Zahtevaj nazaj: razliko v ceni novega vozila, razliko v cestni taksi, razliko v normni porabi goriva med obema motorjema + duševne bolečine ker si vozil nepremičnino ...

Pod dopis naj se podpiše odvetnik. Sicer nič od tega ti niso dolžni vrnit, ampak mogoče s takim pristopom iztržiš kak zastonj servis!
grin1.gif

Sicer kaj zaen avto je to, modus? Modus se od m.l. 2008 dalje ne dobi več z 1.4 motorjem torej gre za star model (pred FL).

Skratka 1.4 in 1.2TCe sta motorja ki sta v različnih "generacijah" modusa!
confused-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.457
2.797
113
Avto je l.07. Domnevam da pred FL, ker je trea se dajat dol odbijac za menjat zarnice.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.582
4.414
113
Edit: spregledal sem da si kupil že rabljenega .. ja v tem primeru je vse v dobri volji prodajalca, glede na to da gre očitno za uradnega Renault prodajalca bi znal kaj "primaknit" ampak ne pričakuje kaj veliko.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.457
2.797
113
Ja prodajalec je uraden, pa tudi ponujal mi je mozakar ze kaksno ugodnost... Edin me zanima mnenje alterja, kaj bi se dalo iztrzit. Sej nekaj so se mi ponujali za glihanje vrat, ker sem ze tukaj tudi pisal, pa kaksno olje pri servisu... To so stvari, ki jih pac nisem imel namena pocet na Renoju in mi ne igrajo vloge. Ce mi senka olje pri servisu bo cena ista kot ce bi to pocel kje drugje. Bomo vidli. Bo sel drugi teden kaj mimo, pa da vidimo kaj bodo kej ponudili.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja kaj le.

Dobil si avto, ki ima motor z večjo prostornino, torej boljšega, ki se bo manj kvaril
smile-1.gif

Je pa skoraj težko reči, da je šlo za skrito napako, ker je mašina vpisana v prometni, tako da.

Lepo se bo treba umiriti.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.457
2.797
113
Saj sem umirjen, le smejem se sam sebi za tako neumnost.
smile-1.gif
Se strinjam da ni neke razlike v masinah, sam poraba goriva pa bi vseeno z 1.2 bila manjsa.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
He he, ja ta je pa res dobra. Da bi jih šel tožit, je pomoje brezveze, ker je itak že lep čas od nakupa. Če bi to blo mesec dni nazaj, bi ti ga verjetno brez problemov zamenjali oz. vrnili celotno kupnino.

Tko pa če uspeš iztržit vsaj brezplačen servis, si zmagu
zmaga.gif