Prisel do dna kaj in zakaj mi ne stima z vsemi temi obrati in mi ne gredo v racun Robertova navajanja. Pa ne se mi smejat. Sicer se ze jaz smejem vsemu skupaj...
No, ravnokar prisel iz Reno servisa in ko sem cakal, ter se nekaj spraseval fante za racunalnikom kaj in kako o tem in onem, vidim da pise za Modusa, da je 1.4. Pa je bilo ze meni poprej vse skupaj malo sumljivo s tem motorjem, da vse ne stima... Sej sem bil zraven pri nakupu sam nisem rihtal papirjev in se nisem poglabljal v to... Torej, prodan je bil kot 1.2 tce (zanemarite vse kar sem pisal o tem motorju, ker ne velja vec

) in je stvar dejasnko 1.4 72kw. Grem do mozakarja, ki je avto prodal, se meniva, prijazen, malo mu je bilo nerodno za zajeb itd. Meni pa vse skupaj fuknjeno v 3pm. Torej, kaj pravite, ponujajo mi kaksno ugodnost. Kaj lahko kej pricakujem in zahtevam. Pravno verjetno nima vse skupaj nobene veze, ker je ze 2.5 let od nabave. Kaksna je razlika v vrednosti voza z enim ali drugim motorjem oz. kje lahko to preverim, nimam blizi kaksne revije kjer so osnovne vrednosti vozil.... Sam sebi se smeje, no, neverjetno.