mazda 6e

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.619
856
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Aha... tole misliš?

Pasted_Image_19__9__25__09_10.png

Ne... žal ni tega... Ni nobenih gumbov... razen na volanu za razna opravila (tempomat, infitainment,...) in na vratih za šipe ...

Pasted_Image_19__9__25__09_12.png

• Všeč mi je
Reactions: tony

tony

Guru
23. jul 2007
10.599
1.803
113
Škoda... Vsaj ta bi lahko ostal...

So vsaj knofi na volanu obično mehanski?

Ker pri mazdi 6e je treba poudariti 2 stvari, omenjene tudi v Motoreviji, ceno 34k in dolžino skoraj 5m... Avto je cenovno ugoden in velik. Še kak gorenc bi ob tem šel vzet čekovno iz žepa :-D

tony

Guru
23. jul 2007
10.599
1.803
113
Še to: kako dobra je zvočna izolacija (hrup vetra, hrup koles, hrup ko povoziš luknjo / voziš po dežju, hrup avtov na sosednjem pasu,...), recimo v primerjavi z obično mazdo 6?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.619
856
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Škoda... Vsaj ta bi lahko ostal...

So vsaj knofi na volanu obično mehanski?

Ker pri mazdi 6e je treba poudariti 2 stvari, omenjene tudi v Motoreviji, ceno 34k in dolžino skoraj 5m... Avto je cenovno ugoden in velik. Še kak gorenc bi ob tem šel vzet čekovno iz žepa :-D

Gumbi na volanu sicer izgledajo kot, da bi bili touch...ampak so na sreco dejansko fizicni gumbi ...

• Všeč mi je
Reactions: tony

mtl

Guru
19. jul 2007
11.021
685
113
Kras
www.mtl.si
Ta generacija multimedije s temi gumbi in implementacijo Apple Carplay/Android Auto je dejansko ena od najbolj varnih (za uporabo) in uporabnih multimedij v avtomobilih. Na vrhu z Audi MMI ali BMW iDrive (preden so šli v touch zadeve). Vsaj po mojem mnenju.

Kakšen je občutek na volanu in kako je nastavljeno podvozje? Se pelje odlično kot se mora Mazda ali ne? Ker glede na nežno omenjanje novinarjev, da je avto udoben in nobene omembe, da se pelje odlično, predvidevam da je daleč od Mazde.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.619
856
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
To, kako se pelje, je težko objektivno napisat… Menimosebno sem recimo,pelje čisto OK… Sem navajen na Mazdino trdoto podvozja in tudi Mazda 6e ima dokaj trdo podvozje, še vedno pa se pelje dovolj udobno… Verjamem pa, da se ne more primerjat z vozili, ki imajo recimo prilagodljivo vzmetenje in se lepše obnašajo na slabih cestah… Kot napisano, nimam nekih pripomb čez podvozje… Se mi je pa zgodilo, da je zadek malo poplesal, ko sem v ovinku na mokri cesti malo pospešil… Samo nič katastrofalnega… Zavedatti se je treba, da je tam na Rudniku slab asfalt, sploh pa ob dezju… in to, da ima avto pogon zadaj…