Točno to. Tak pri meni ni daleč od pedofila.Mene bolj skrbi da bi za denar pozabil na dokaze proti odvetniku in pomagal prikrivati.
Točno to. Tak pri meni ni daleč od pedofila.Mene bolj skrbi da bi za denar pozabil na dokaze proti odvetniku in pomagal prikrivati.
Neke vrste sostorilec bi bil…pomoc pri KDTočno to. Tak pri meni ni daleč od pedofila.
Bi rad videl njegovo dohodninsko odločbo.mirsi Če ne drugega, veš koliko denarja je potegnil od AI univerze in OnlyFans. Pustimo montažo spotov, podkasti, kripto in kar dobi od YT in Instagrama.
Si pozabil da je kradla v prejšnji službi?Po novem ne več, samo poslanci so še lahko kriminalci, župani pa predsednik pa ne več.
Sedaj pa to obrazloziKje pa lahko tebe obkrožim?
Sicer pa glede na tvoje bralno razumevanje bom trikrat premislil.
Pojdi na moj post v katerega si se vtaknil pa ga trikrat na glas preberi. Mogoče ti potegne.Sedaj pa to obrazlozi
Sicer ne vem kaj je zdaj to, ampak novosprejet zakon, ki je bil sprejet brez glasu proti določa ničelno toleranco za obsojene pri kandidaturi za predsednika republike in župane.Si pozabil da je kradla v prejšnji službi?
Vidim da sam sebe opisuješ.Pojdi na moj post v katerega si se vtaknil pa ga trikrat na glas preberi. Mogoče ti potegne.
Še enkrat - kje te lahko obkrožim!
TO!Sicer tisto zgoraj ne obstaja tako kot si ti misliš
To moraš pa dedeka iz ozadja vprašat kaj ropoče. Ker Golob ni na vrhu...TO!
Pa je šel še en kandidat v večna lovišča.
Vprašanje če FURS lahko pridobi podatke iz Dubaja in če je sploh kaj, na njegovo ime...Upam da durs ve. Pa ni vse zlato kar se sveti.
Sicer ne vem kaj je zdaj to, ampak novosprejet zakon, ki je bil sprejet brez glasu proti določa ničelno toleranco za obsojene pri kandidaturi za predsednika republike in župane.
Seveda zakon ne velja za nazaj in tudi ne za parlament in vlado.
Ne vem iskat pa se mi ne ljubi. Po spominu pa je nek prag kaznovanosti do katejrega se še tolerira in od kje ne. Za izbris kartotek pa ne vem, ampak če se zbriše si "čist", kot pike v prometu po dveh letih.To tudi, če je bila kartoteka zbrisana po 10 letih in lahko sedaj dobi potrdilo o nekaznovanosti? Recimo Stevanovič, ki se sedaj laže, da nikoli ni bil obsojen.
RK saj veš kdo je bil tam in kradelSicer ne vem kaj je zdaj to, ampak novosprejet zakon, ki je bil sprejet brez glasu proti določa ničelno toleranco za obsojene pri kandidaturi za predsednika republike in župane.
Seveda zakon ne velja za nazaj in tudi ne za parlament in vlado.
Očitno nisi prebral te teme... verjetno si en redkih, ki tega še ni napisal... dejansko v to temo.Jaz bom samo to rekel. A vi veste kakšen je bil ta repič?