"Kraja" avtobusa in youtube video

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.229
2.969
113
Kako, jaz sem v tistem času prevozil več kot pol države, ko sem šel iskat neko rabljeno gumo v Cerknico in ob tem me ni nihče našprical s solzivcem.

Hehe, eni so bili toliko svobodni, da zgleda niso rabili hoditi v službo. Aja, od doma so delali vsi.

Še sedaj se mi kolca po praznih avtocestah. Tega po moje ne bom več doživel.

sad

Guru
24. avg 2007
23.294
12.134
113
Repiću je odvzeta prostost. Prav tako policisti pri dveh fizičnih osebah z območja Ljubljane in Nove Gorice opravljajo hišne preiskave, s katerimi policisti po vsej verjetnosti iščejo tudi dokaze, ali je Repić domnevno izsiljeval še koga.
Kakšna je verjetnost, da je tisti v NG ptič? :valjamse:

NoFear85

Fizikalc
13. jan 2017
211
63
28
Tisti ki meni da je Repičeva aretacija povezana s Slobodo mu ni pomoči.
A ni tako, da se izvede racija, ce si zasacen pri kaznivem dejanju (v tem primeru prevzames neko “podkupniko”), ce pa je necesa obtozen, naj bi dobil vabilo na zaslisanje? Tu vse smrdi na politicno igro, cigavo pa si sami ustvarite sliko.

H19ED

Guru
30. jul 2022
3.500
2.533
113
Racijo ti lahko poknejo, če imajo utemeljeni sum za kakšen težji prekršek ( izsiljevanje za denar, posebi če kakšnemu odvetniku do narediš).

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Garfildd

Guru
24. jul 2007
7.616
6.423
113
Racijo ti lahko poknejo, če imajo utemeljeni sum za kakšen težji prekršek ( izsiljevanje za denar, posebi če kakšnemu odvetniku do narediš).
Tole so se ga gotovo lotili Kerčmarjevi odvetniki in mu verjetno natrpali vse možno v kazensko ovadbo... kaj mu bodo pa dokazali je pa drugo.

Gotovo pa aretacija ne sovpada dobro za Goloba, saj bi marsikdo lahko sklepal da so to pri Svobodi naročili...

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

klekej

Guru
26. jul 2007
5.759
515
113
36
Malo nižje pa tudi koment Alter uporabnika, ki ni ravno najbolj merodajen. :valjamse:

Priponke

• Posnetek zaslona 2026-02-24 225350.png
    Posnetek zaslona 2026-02-24 225350.png
    114,5 KB · Ogledi: 174

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.168
10.897
113
Kaj naj bi bila racija?
Izsiljevanje ni prekrsek ampak kaznivo dejanje.
Kdaj se osebo pridrzi je bilo ze veckrat (tudi zelo detajlno) razlozeno, uporabi iskalnik in bos imel vse pogoje in mozne situacije nastete.

kdor verjame da je to povezano s svobodo…. V sdsu penine odpirajo ker dejansko izgleda kot da je vlada nekega kritika zaprla. Pac glih nimajo srece pr golobu da so sli zapet s kriminalcem in da se je ta kriminalec pred tem na odvetnika spravil.