"Kraja" avtobusa in youtube video

Garfildd

Guru
24. jul 2007
7.616
6.423
113
Način ki se ga je Pici lotil, zagotovo ni pravilen in dober, če je dobil te informacije o pedofilu, bi jih moral poradovati na policijo
ne pa se iti vigilanta na instagramu itd...

Način ki ga je imel izgleda kot izsiljevanje (sem videl tisti posnetek v pisarni odvetnika), čeprav morda ni bilo izsiljevanje za denar (lahko pa jr tudi bilo).

1772008830307.png

Bomo videli kaj bo prišlo ven v javnost po zaključku preiskave in kaj bo Pici povedal...

Modelu je tolk zrastel ego, da je razmišljal da bi štartal svoj "pravi/pravičen" medij...

BuDi

Guru
6. sep 2007
9.103
5.734
113

Primer Repić: Zasegli drogo, pištolo in 50 elektronskih naprav:sprasujemse:

nekdo je preveč vesel udrihal po tipkovnici, droge ni več... verjetno so iskali še slike mladoletnic pa živali.

Primer Repić: V hišnih preiskavah zasegli orožje in več kot 50 elektronskih naprav​

našli so dimno bombo

... na koncu ga bodo začupatili, ker ni plačal RTV naročnine ima pa 50 naprav.

henkl

Majstr
18. nov 2019
639
401
63
Na siolu je še zmeri-. Na hišnih preiskavah je bilo zaseženih več kot petdeset elektronskih naprav, manjše količine prepovedane droge, dimna bomba, kratkocevno orožje in gotovina. Elektronske naprave bodo v nadaljevanju preiskave pregledane." Po naših zanesljivih podatkih osumljeni za orožje ni imel dovoljenja.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

erikson

Guru
25. avg 2007
25.703
9.074
113

Dejal je, da je kos orožja dobil za darilo, ki pa ni bil uporaben. Prav tako so našli zvitek marihuane. Od elektronskih naprav so mu vzeli vse računalnike, ki jih uporablja za delo. Prav tako so vzeli vse diske ter kartice. "Vsako stvar so natančno pregledali," je povedal ter dejal, da verjetno stvari ne bo dobil nazaj. Zatrdil je, da na zaseženih stvareh ni bilo nič obremenjujočega.

Dejal je, da je vedel že vnaprej, da ga čakajo. "Ta sistem je že tako krhek, da tudi do mene, enega influencerja, prihajajo informacije in puščajo stvari iz NPU-ja, policije, sodišč in vseh koncev," je povedal ter dodal, da je zavedal, kam se spušča.

"Videl sem tri kriminaliste, ki se skrivajo za stebrom. Tudi njih sem malo posnel, ker sem vedel, kaj me čaka. Dal sem namig moji punci, da začne snemat, ko rata problem. Čim so dali značke ven in me dali v lisice, se je ona odmaknila par korakov nazaj in začela snemati," je povedal.

"Oni so bili dokaj korektni, ampak bilo je čisto nepotrebno, da so jo zagrabili in vrgli na tla. Ima par modric, ampak ji ne bo nič hudega. Tudi ona je končala v lisicah, ker je bil zanje problematičen telefon, ker je ona začela snemati, ker oni vedo, kako hitro se ti posnetki pri meni razširijo."

"Jaz jim nič ne zamerim, oni počnejo svoj del, navodila prihajajo iz višjih položajev. Tudi moj neuradni interni vir mi je povedal, da je direktno gospod Robert Golob dal navodilo direktorju NPU-ja, da je treba poskrbeti za mene," je še zatrdil, vira sicer ni želel navesti. Izpostavil je le, da mu sledijo tudi osebe, ki imajo pomembne položaje, in s tem tvegajo, "da so na pravi strani zgodovine". Na NPU so sicer navedbe zavrnili.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.136
1.692
113
Torej izsiljevat pedofila je OK?
Vsak bo za svoje grehe odgovarjal, pa upam, da ne "tam zgoraj".
Sicer tisto zgoraj ne obstaja tako kot si ti misliš.

Mene bolj skrbi da bi za denar pozabil na dokaze proti odvetniku in pomagal prikrivati.

Kako se policija s tem ukvarja vemo iz primera smodiš al kaj je... pa tudi nekaterih drugih.

Mam obcutek da smo na ravni USA pri tem. Ko ti fbi in doj skrbi za za prikrivanje na javni tv.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.229
2.969
113
Meni sploh ni logično, da bi ga šel izsiljevati za par 1000€. Toliko po moje zasluži v par dnevih.

• Haha
Reactions: mirsi

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.229
2.969
113
mirsi Če ne drugega, veš koliko denarja je potegnil od AI univerze in OnlyFans. Pustimo montažo spotov, podkasti, kripto in kar dobi od YT in Instagrama.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.644
5.078
113
Sicer tisto zgoraj ne obstaja tako kot si ti misliš.

Mene bolj skrbi da bi za denar pozabil na dokaze proti odvetniku in pomagal prikrivati.

Kako se policija s tem ukvarja vemo iz primera smodiš al kaj je... pa tudi nekaterih drugih.

Mam obcutek da smo na ravni USA pri tem. Ko ti fbi in doj skrbi za za prikrivanje na javni tv.
Kje pa lahko tebe obkrožim?
Sicer pa glede na tvoje bralno razumevanje bom trikrat premislil.