Jaz bom samo to rekel. A vi veste kakšen je bil ta repič? Naj bi bil zraven pri enemu požaru kjer je umrl nedolžen človek. Toliko o tem. Pač čefur kot čefur
Neki starega...
Jaz bom samo to rekel. A vi veste kakšen je bil ta repič? Naj bi bil zraven pri enemu požaru kjer je umrl nedolžen človek. Toliko o tem. Pač čefur kot čefur
Za Goloba osebno je druga tema.NEEEE! Šokantno! Robin Hood je nag!![]()
Kaj pa, če je vedel in je le to ostalo?Ce bi on vedel da mu bo odvzeta prostost ne bi na hisnih preiskavah blo nic zasezeno.
ne na vsako raco nasest.

Morda sem pa jaz konkubina Tina preoblecena v mestnega redarja?Morda pa ni mogel iz Dubaja to organizirati? Ali pa je in so našli samo stvari, ki jih je uporabljal za svoje stranke. Omenil je tudi, da bi lahko šel na letalo za Zagreb in se jim izognil.
Zanimivo bi bilo vedeti, ali je odvetnik iz NG v zadnjem mesecu menjal mobitel. Če je že vnaprej svoji ljubimki pisal, naj pobriše / uniči dokaze.
V skladu s podzakonskimi akti se NVP sprozi ob vsakem sumu odklonskih ravnanj. In nic narobe s tem. Sam ne zdej pozornosti temu namenjat ampak ce ze:Potem so notranji postopek sprožili brez veze?
![]()
Zaradi uhajanja informacij na Policiji začeli notranjevarnostni postopek | 24ur.com
Pridržanje vplivneža Aleksandra Repića je precej razburilo, pa tudi razdelilo slovensko javnost. Pridržali so ga na letališču, ko je priletel iz Dubaja, direktor Nacionalnega preiskovalnega urada pa zanika, da je bila aretacija politično motivirana. A kako je Repić še pred prihodom na letališče...www.24ur.com
Ce bi on vedel kaj sledi bi enostavno pocakal v Dubaju in bil varen pred naso roko pravice.
Spremljam na kar nakljucno naletim. Me pa zanima kaka gnila jabolka naj bi on pomagal iz policije odstranjevat. Zelo dobro poznam notranjevarnostne postopke in delo posebnega oddelka za pregon oseb s policijskimi pooblastili zato vem da ne on in ne kak drug influencer ne more pomagat nekih gnilih jabolk iz policije odstranjevat.Apollo8, samo a nimzanimivo, da se njega sedaj preganja, izpostavil je odvetnika, pa nikjer nobenih porocanj, kaj se dogaja v zadevi “odvetnik”. A ni bil tudi za po podan oz nekako izpostavljen sum KD?
Pa ne vem koliko spremljas Repiceve storyje in zgodbe. Pred casom je izpostavil prav necednosti v policiji, oz gnila jabolka, katera so bila z njegovim dosegom odstranjena iz policije
To kar je on izpostavil pri odvetniku se po pravilih (tudi zakonu o zaščiti mladoletnih oseb in osebah s posebnimi potrebami) ne sme sploh izdajat poročil in novinarji o tem NE SMEJO poročat. Ker je v takem primeru je zaščita žrtve bolj pomembna od KZ oz. tistega ki je to storil. Da se ne poroča je pa kriv prav dotični "specialac" ker je na pladnju predstavil neko zgodbo z imeni oseb, ki direktno vsebujejo zgoraj omenjene omejitve.Apollo8, samo a nimzanimivo, da se njega sedaj preganja, izpostavil je odvetnika, pa nikjer nobenih porocanj, kaj se dogaja v zadevi “odvetnik”. A ni bil tudi za po podan oz nekako izpostavljen sum KD?
Pa ne vem koliko spremljas Repiceve storyje in zgodbe. Pred casom je izpostavil prav necednosti v policiji, oz gnila jabolka, katera so bila z njegovim dosegom odstranjena iz policije